Født med to hoveder og én krop: Nu er tvillingerne Hope og Faith døde

Hope og Faith kom til verden 8. maj i Sydney i Australien med én krop og to hoveder. Pigerne delte stort set alle vitale organer, men havde dog hver deres hjerner inde i samme kranie.

Deres svære misdannelser skyldes den yderst sjældne sygdom diprospus, som betyder to-hovedet. Kun 36 tidligere tilfælde er registreret, og kun få har overlevet efter fødslen.

Læs også: Kæmper for at overleve: Siamesiske tvillinger født med en krop og to hoveder

Trods at de kun havde én krop, havde de hver deres personlighed, har forældrene Renee Young og Simon Howie fortalt ifølge news.com.au.

- Faith har tendens til at græde lidt mere, mens Hope ligner sin mor og sover meget. Faith puster spyt-bobler og elsker at sutte på sin tommelfinger, men Hope foretrækker sutten, fortæller Simon Howie.

Læs også: Et helt specielt øjeblik: Tvillinger kommer til verden hånd i hånd

Parret har i forvejen syv børn. De fik tidligt i graviditeten at vide, at tvillingerne ville være siamesiske og have hårde odds for at overleve. De blev tilbudt en abort i 19. uge, men afslog.

- Hvis vi kun får et par dage med pigerne, får vi kun et par dage. Vi vil i det mindste få noget tid sammen med dem, sagde Simon Howie kort efter fødslen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se video med Hope og Faith:

Se billede af Hope og Faith:

 

Dagens Gossip