Familie gjorde levende fund i juletræ

Julie Møller

189 uger siden

|

04/12/2020
Udland
Foto: The Guardian
Foto: The Guardian
Familien fik sig noget af et chok, da de pludselig opdagede noget levede i træet.

Dagens topnyheder

Julen nærmer sig, og det betyder, at der står rigtig mange juletræer rundt om i hjemmene. Ikke kun i Danmark, men også i resten af verden. En australsk familie fik sig noget af et chok, da de onsdag kom hjem og så deres juletræ, skriver The Guardian. 

Temaet for træet var sølv, pink og blå pynt, men der var altså også sneget sig noget ekstra på træet.

Onsdag var den 16-årige datter i familien, Taylah, den sidste, der forlod familiens hjem i Coromandel Valley, Adelaide i Australien omkring klokken tre om eftermiddagen. Hun sørgede for, at familiens hund var udenfor, lukkede bagdørene og slukkede alt lyset.

Da hele familien kom tilbage omkring kl. 18, var der noget underligt.

”Hunden gik direkte hen til juletræet og snusede rundt, og min mor syntes, det var lidt underligt,” forklarer Taylah og fortsætter:

”Der var julekugler over hele gulvet ... og da hun så op, sad der en koala i træet. Det er et kunstigt træ og meget gammelt, men dyret prøvede stadig at spise bladene af det, men stoppede, da det indså, at det var plastik.”

Troede det var en joke

Til at starte med troede Taylahs mor, Amanda McCormick, at det var en joke.

”Jeg tænkte: ‘Er det en joke?’ Jeg troede, at et af mine børn måske havde lagt et tøjdyr på træet, men nej, det var levende,” siger hun.

“Vi har haft dem i vores træer før, men ikke inde på vores juletræ ... Den må have kravlet ind, da dørene var åbne, den må have været i vores hus i mindst tre timer,” slår Amanda McCormick fast.

Familien ringede straks efter hjælp hos en dyregruppe, som kom dem til undsætning. Redningsteamet ankom hurtigt for at fjerne koalaen, som viste sig at være en sund koalabjørn på fire år. Efterfølgende blev dyret sat fri i naturen igen. Du kan se redningsaktionen i videoen øverst i artiklen.