Familie hører mærkelige lyde fra under deres hus: Da de opdager, hvad der gemmer sig, ringer de straks efter hjælp

Foto: Youtube

En familie havde undret sig over de lyde, der kom fra deres hjem. Til sidst fandt de dog ud af, hvad der gemte sig under huset.

En amerikansk familie fra en forstad i Los Angeles havde igennem længere tid undret sig over de lyde, der lød til at komme fra under deres hus.

Lydene lød som små klynk og hyl, hvilket til sidst fik dem til at undersøge sagen. Det skriver Goodfullness.net.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

Under huset gjorde familien et overraskende fund, da en skræmt, lille hundehvalp sad fanget i mørket. Det stakkels dyr var dog så skræmt, at den ikke ville lade familien hjælpe sig. Derfor kontaktede man dyreværnsorganisationen Hope For Paws, der hjælper hunde i nød.

Henvendelsen fik stifteren Eldad Hagar og hans assistent Lisa til at dukke op hos familien, hvor de i lyset fra en lommelygte fik øje på den lille hvalp. Langsomt begyndte Lisa og Eldad Hagar at kravle ind under huset, hvor de nærmere sig den lille hvalp, der have brug for hjælp, men var for bange til at tage imod den.

Derfor gemte den sky hund sig i det fjerneste hjørne bag en træbjælke, hvorfra han nægtede at komme ud. De to reddere fra Hope For Paws forsøgte ved hjælp at en pind at få en løkke om hundens hals, så de kunne trække den ud, men det var lettere sagt end gjort. Den lille hvalp var for bange og klemte sig derfor helt op i hjørnet, hvor han ikke var til at få fat på.

Herfra kravlede han om bag nogle træplader, hvilket gjorde, at Lisa og Eldad Hagar måtte brække pladerne op med et koben. Herefter lykkes det dem at endelig at få en snor omkring hunden, hvorefter de var i stand til at trække han ud fra hjørnet.

Den rædselsslagne hvalp gjorde dog alt, hvad den kunne, for at undslippe, men til sidst faldt der ro over ham, så de to hårdtkæmpende reddere kunne klø ham bag øret og berolige ham. Hurtigt fandt hunden ud af, at de to intet ondt ville ham, hvorefter han gladeligt fulgte med dem ud i det fri.

Det viste sig, at den lille hund havde levet en hjemløs tilværelse i nabolaget i flere måneder, og hver gang han følte sig truet, søgte han ind under et hus.

Efter redningsaktionen fik hunden, der er blevet døbt Scotty, mad og drikke og blev taget med til en dyrlæge for at sikre sig, at han ikke fejlede noget. Her fik han også et bad og en tiltrængt klipning, hvorefter Lisa valget at tage ham med hjem for at pleje ham.

I dag er Scotty en både glad, tillidsfuld og legesyg hund, der nyder livet sammen med Lisas to andre hunde.

Du kan se en video er den fascinerende redningsaktion herunder:

 

Læs også