Familie mistede hus og hjem i kæmpe skovbrand: Kort efter kunne de juble af lykke

Foto: Kjeld Olesen/Biofoto/Ritzau Scanpix

En familie mistede deres hus i en skovbrand, og de havde ingen forsikring til at dække det. Heldigvis så tilsmilede lykken dem ganske kort tid efter.

For lidt over et år siden blev Australien ramt af en af de værste brænde nogensinde. Det resulterede i, at mange mennesker rundt omkring i landet måtte flygte fra deres hus og hjem, og både mennesker og dyre mistede livet i de frygtelige brænde.

En familiefar fra Australien var også så uheldig, at hans uforsikrede hus blev ædt op af flammerne, og han stod derfor uden hus, og uden en forsikring, der kunne dække det store tab.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

Familien havde således mistet deres hus, og samtidig var der ingen penge til, at de kunne få bygget et nyt. Fremtiden så bestemt ikke lys ud for familien, men så pludselig begyndte lykken at tilsmile dem.

Så vendte det

Faren havde nemlig købt en kupon til det australske lotto-spil, som de kalder The Lott, og her endte han med at løbe med en præmie på 4.6 millioner kroner. En præmie der faldt på en utroligt tørt sted, og som i bund og grund reddede familien.

Familiefaren ønskede at være anonym, men en talsperson fra The Lott havde talt med faren, der fortalte om deres triste historie.

“Han fortalte mig, at hans familie netop havde mistet deres hjem i bush-brandene. Huset var ikke forsikret, så pengepræmien betød, at de nu kunne bygge det op igen, hvilket de ikke havde troet ville blive muligt,” lyder det fra talsperson Lauren Cooney til mediet ABC.

Den heldige familiefar fortalte også til talspersonen fra The Lott, at han havde svært ved at forstå den heldige timing. Lotto-gevinsten kunne næppe være faldet på et mere tørt sted.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

 

 

Dagens Gossip