Familie mister hundehvalp i tragisk ulykke

Foto: Instagram

De havde anskaffet sig hundehvalpen blot en måned forinden, men den døde desværre i en tragisk ulykke.

En hundehvalp i hjemmet kan få de fleste hjerter til at smelte, og derfor er der også noget rigtig trist over, hvis ens lille hvalp pludselig dør.

Det er desværre tilfældet for kendissen Katie Price, der på kort tid har mistet to hunde, efter at familiens tidligere hund blev kørt ned.

Læs også

Ny corona-mutation spreder sig lynhurtigt

For nyligt anskaffede Katie Price sig en ny lille hundehvalp, men desværre så mistede den livet blot en måned efter, at lille Rolo blev en del af familien.

Det er det britiske medie The Sun der beretter om historien, hvor de fortæller, at den lille Rolo blev fundet død af familiens barnepige, og hun måtte så ringe til Katie for at overbringe den triste nyhed.

Det er ingens skyld

Det siges, at hunden døde i en tragisk ulykke, men det meldes ikke ud, præcist hvilken ulykke der er tale om.

“Det var en tragisk ulykke, som ingen kunne have forudset – det er ingens skyld, men Katie kan ikke stoppe med at græde,” fortæller en kilde til det britiske medie.

Katie Price havde købt den lille hund i anledningen af hendes datters 13-års fødselsdag. Kilden der udtaler sig til The Sun lægger ikke skjul på, at der blev fældet mange tårer af hele familien.

Læs også

Gordon gjorde vammelt fund i grillkylling fra Aldi

 

 

Dagens Gossip