Familien står sørgende rundt om gravstedet: Så hører de pludselig uventede lyde fra kisten

28/05/2023 09:26

Jesper Bengtson

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Pludselig gav kisten lyd fra sig.

Mest læste i dag

Begravelser er normalt præget af sorg og tårer, men en nylig begravelse i Dublin, Irland, gav deltagerne noget at smile over. 

Shay Bradley, bedstefar til 8 og kendt for sin skæve humor, havde planlagt en sidste overraskelse for sine elskede, der stod i sorg rundt om graven.

Efter at kisten var blevet sænket i jorden, begyndte en optaget besked at blive afspillet. 

Lyden kom tilsyneladende inde fra kisten, og det lød som om, at Shay råbte om hjælp. 

For nogen kunne det måske virke uhyggeligt eller upassende, men heldigvis var Shay's familie og venner ikke fremmede for hans humoristiske sans.

Du kan se det sjove klip i bunden af artiklen.

“Shay var en mand, der altid tænkte ud af boksen og elskede at få sin familie til at le,” forklarede hans kone med et smil på læben og fortsatte:

“Han var en karakter større end livet og bliver desværre savnet af alle, der kendte ham.”

Denne usædvanlige optagelse fra Shay fik deltagerne til at grine og mindes hans livlige personlighed. 

Mens nogle kulturer måske ikke ville have forstået eller accepteret denne form for humor, var det tydeligt, at Shays familie værdsatte hans unikke tilgang til livet og døden.

Begravelsen blev til en festlig begivenhed, hvor deltagerne kunne mindes Shay med smil og latter, og det var en måde for familien at ære hans ønske om at forlade dem med et sidste grin. 

Selvom begravelsesritualer normalt er sørgelige og dybt personlige, viste Shay Bradley, at der er plads til humor og glæde, selv når vi siger farvel til vores kære. 

Du kan se klippet herunder: