Familiens hund skal aflives - Så siger deres adoptivsøn noget som får alle til at stoppe op

Robbie og Buffy, hvor Robbie tager afsked med hans ven. Foto: Privat

Alle som enten har - eller har haft et kæledyr, ved at det er hårdt at tage afsked. En lille dreng fik alle i lokalet til at stoppe op, da det var tid til, at hans hund skulle aflives.

En tur til dyrlægen med familiens hund Buffy, gik ikke som familien havde håbet og de blev nødt til at tage afsked med deres elskede lille firbenede familiemedlem. Det var Maria Henry Gay som havde taget familiens hund med til dyrlægen, fordi den trængte til en tandrensning - men pludselig viste det sig at hunden havde en alvorlig sygdom. Det skriver Newsner.

Dyrlægens mavefornemmelse sagde at der var noget galt og derfor blev der taget nogle prøver på Buffy inden tandrensningen. De viste at den lille hund havde alvorligt nyresvigt. Derfor blev det besluttet at Buffy skulle aflives, inden hun begyndte at miste livskvaliteten ved ikke at kunne indtage mad og drikke. 

Men inden Buffy skulle aflives, ville Maria give sin aoptivsøn Robbie besked. Han og Buffy var nemlig tæt knyttede. Maria kørte derfor hen til sønnens skole, hvor hun hentede ham og forklarede ham den sørgelige situation. 

På vej mod dyrlægen sagde Robbie til sin mor, at han ville være den, som holdte Buffy når hun drog afsted mod himlen. Det skulle han selvfølgelig have lov til, skriver Maria i et opslag på Facebook. 

Robbie som var adopteret, havde før han blev adopteret af Maria, oplevet mishandling og svigt. 

Da den lille dreng sad med Buffy hos dyrlægen, sagde han pludselig noget som overraskede dem alle. 

Læs også

Lille pige til læger: 'Lad mig dø'

'Jeg ved hvordan det føles'

“Jeg ved hvordan det føles ikke at være elsket eller have nogen, som bekymrer sig om én. Det ønsker jeg aldrig at nogen af mine dyr skal opleve. Det er trist for os at hun skal herfra, men det er godt for hende. Tak fordi du er stolt af mig. Er du okay mor?” 

Opslaget er nu blevet delt utallige gange, efter at Maria delte det rørende billede af Robbie og Buffy, med den lille drengs ord.

Robbie ved dyrelægen, da han tager afsked med sin ven. Foto: Privat

Maria er meget stolt af sin søn. Og efter at historien om ham hos dyrlægen blev delt, ønskede hun at dele lidt mere af hendes søns ord. Robbie er nemlig en meget empatisk og klog lille dreng.

Robbie elsker at adoptere ældre hunde og hjælpe med at give dem nye hjem. Han ved nemlig alt om, at det kan være svært at få et nyt hjem hvis man bliver for gammel. Det er nemlig især gældende på børnehjem, hvor Robbie ved, at jo ældre man bliver - jo mindre er chancen for at få et nyt hjem.

“Hvis alle gerne ville have en baby, som var jeg jo aldrig blevet adopteret af jer.” Sagde han til sin mor. 

Han har også tit sagt det ikke er afgørende hvor længe man har haft noget, for hvor højt man elsker det. Da Maria spurgte hvad han mente, svarede han: 

“Du har kun kendt mig i to år, men du elsker mig som om at du har haft mig for evigt”, sagde han. 

- Og det kan hun kun give ham ret i. 

“Min søn er den sejeste”. Skriver hun i sit opslag på Facebook. Herunder kan du se Marias opslag. 

 

Læs også

Fie Laursen i vildt karriere skift: Nu kan du få hendes hjælp til dette

 

 

 

 

 

Dagens Gossip