Far brugte juleferien som passager i et fly - Årsagen kandiderer til årets far

Foto: Facebook/Mike Levy

Farmand Hal brugte det mest af sin juleferie på at sidde som passager i et fly, og det var der rigtig god grund til. Det var nemlig den eneste måde, han kunne fejre jul med sin datter på.

Lufttrafikken er heftig i løbet af disse dage, hvor mange millioner af mennesker flyver til og fra deres familier julemånederne. De fleste af dem gør det dog fordi, at de har planer om at besøge deres familier på jorden, men for en ældre herre, var det af en hel anden årsag, at han valgte at bruge sin jul på at sidde som passager i et fly.

For at komme hen til sagens kerne, er vi dog nødt til at tage et kig på Mike Levy, der skulle flyve med Delta Airlines for at komme hjem til jul. I pladsen ved siden af ham mødte han Hal, som han faldt i snak med.

Ville fejre julen med sin datter

Det viste sig, at Hal ikke havde noget formål med den destination, som de var på vej til, han var nemlig allerede der, hvor han skulle fejre sin jul. Hals datter er nemlig ansat som stewardesse på Delta Airlines, og da faren fandt ud af, at hans datter skulle arbejde i løbet af julen, så gjorde han det, som uden tvivl gør ham til årets bedste far.

Han valgte nemlig at booke sig ind på alle de flyvninger, som datteren havde i løbet af julen, så han på den måde kunne tilbringe tiden sammen med sin datter i julen.

Mike Levy synes det var en rørende historie, og han valgte derfor at dele historien med Facebook, hvor det hurtigt væltede ind med likes og delinger. Historien gik hurtigt viralt, hvor den blev spredt steppebrand på de sociale medier, og kort tid efter ramte flere online nyhedsmedier.

”Jeg havde fornøjelsen af at sidde ved siden af Hal på min flyvetur hjem. Hans datter Pierce var vores stewardesse, og hun skulle arbejde i løbet af julen. Han valgte at bruge sine helligdage sammen med hende, så han flyver med på hver af hendes flyvninger i dag og i morgen på tværs af landet, så han kan tilbringe sid med sin datter i julen. Hvilken fantastisk far! Jeg ønsker jer en glædelig jul” lyder det i opslaget far Mike Levy.

Det er et julemirakel

Datteren Pierce Vaughan skrev på hendes egen Facebookside, at hendes far gennemførte seks flyvninger, og på turen fra Florida til Michigan lykkedes det at få ham ind på første klasse. Et julemirakel kaldte Pierce Vaughan det.

På datterens opslag er der i skrivende stund kommet 92 kommentarer, hvor en stor del af dem er fra journalister og studieværter på TV-programmer i USA, der gerne vil have hende og faren ind i studiet til at fortælle om deres ret så unikke jul.

Læs også

Kvinde betalte for føntørring af hår: Fik i stedet racistisk kommentar

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip