Far fik et kæmpe chok: Så baby i vaskemaskinen

Henrik R

4 uger siden

|

15/06/2024
Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Det var noget af et chok, som en far fik for nyligt, da han kom hjem og tjekkede vaskemaskinen, der var i gang med at køre. Han havde nemlig ikke regnet med at stirre ind i et par øjne.

Dagens topnyheder

Der er ikke noget at sige til, at en far fik sit livs chok, da han kom ind af døren og så, at vaskemaskinen kørte.

Det var ikke det faktum, at der blev vasket tøj, som nær gav faren et hjertestop, det var det faktum, at hans lille søn lå inde i den. Eller det troede han hvert fald.

Da faren fik kigget nærmere på vaskemaskinen kunne han til sin store glæde se, at der blot var tale om en t-shirt, hvor hans barns ansigtet var trykt på den.

Det er dog til at forstå, at faren ved første øjekast troede, at hans lille dreng var fanget i den igangværende tøjvask, når man ser det billede, han har uploadet.

Sæt en advarsel på

Faren har uploadet billedet til den store billedtjeneste Imgur, hvor han har lagt det op med følgende tekst.

“Please. Hvis du nogensinde vasker din yndlingstrøje med dit barns ansigt på, så sørg lige for at putte en advarselsnote eller lignende på vaskemaskinen.” skriver han.

Billedet gik lynhurtigt viralt, hvor det har fået intet mindre end 100.000 visninger samt masser af kommentarer. Flere personer i kommentarfeltet troede også ved første øjekast, at det var en rigtig baby, der lå i vaskemaskinen.