Far fortalte lærer, at datterens navn blev udtalt forkert: Måtte ikke skabe tvivl om lærerens autoritet

Ville du handle, hvis din datters navn blev udtalt forkert af læreren. Foto: Shutterstock

Hvad ville du gøre, hvis du opdagede, at en lærer udtalte din datters navn forkert? En far sagde det til læreren, men det resulterede i et møde med skolen, hvor han fik at vide, at han ikke skulle skabe tvivl om hendes autoritet

En lærer havde tilsyneladende hele året kaldt datteren ved et forkert navn, men datterens egne forsøg på at fortælle læreren om fejlen havde ikke båret frugt.

Da faren overhører en undervisningsseance hjemme i forbindelse med coronanedlukningen, finder han ud af, hvad det er, der er glat med lærerens udtalelse.

Læs også

Børn kan døbes Diddedarling og Rasmusbailey: Nu vil politiker have ændret loven

Som far kendte han navnene på alle børnene, og da læreren kalder på 'Kelly', ved han at der er ngoet galt. Der er nemlig ingen i klassen, der hedder Kelly.

Efter klasseundervisningen var færdig, bad faren sin datter om at logge på tidligt næste gang og fortælle sin lærer, at hendes navn var 'Keeley', som udtales kee-lee.

Da undervisningen gik i gang blev læreren ved med at sige 'Kelly'. Det fik faren til at komme hen til skærmen, hvor han fortalte læreren, at hun udtalte navnet forkert. At navnet var Keeley, ikke Kelly. 

Blev indkaldt til møde på skolen

På Reddit skriver faren om sin oplevelse:

"Det korte af det lange i forhold til mødet på skolen, så mener læreren, at hun sandsynligvis burde have lært min datters navn, men at der virkelige problem er, at jeg udfordrede hendes autoritet ved at rette hende i klassen. Navnene var ifølge læreren så ens, at det ikke berettigede til en sådan handling.

Håndteringen af sagen overraskende faren, der ikke syntes at et møde var nødvendigt, og at det skubbede skylden videre på ham. De andre brugere på Reddit var helt i tråd med faren og gav ham ret i sine antagelser.

Læs også

Klamt eller genialt: Fie Laursen sælger sine brugte trusser

 

 

Dagens Gossip