Far lagt for had på nettet: Satte sin datters liv på spil

Foto: Shutterstock

En far er blevet lagt for had på nettet, efter at have sat sin 14 måneder gamle datters liv på spil, mens han filmede det.

Det er næsten ikke muligt at bladre gennem de sociale medier, uden at se et barn lege med sit kæledyr. Normalt er det dog ofte kæledyr i form af hunde, katte eller deslige. I nogle familier er kæledyr dog af lidt mere eksotisk art.

Læs også

Kræftsyg drengs største ønske gik i vasken: Familien blev snydt

Hos Jamie Fuarino i White Lake, Michigan, bor der en burmesisk tigerpyton, som er en af verdens største slanger, der har fået navnet Nay-Nay. Han har haft den siden den var baby, men i dag har den en størrelse, der medfører, at den kan slå et menneske ihjel på ganske få minutter.

Derfor er de faktisk også ulovlige at holde som kæledyr i Danmark.

Lagt for had på nettet

Ikke alle er lige glade for slanger. Hos Jamie og familien forholder det sig tilsyneladende ikke således, da han lader sine tre døtre lege med den, som var et en lille hundehvalp. Det skriver ABC7 News.

For nylig delte Jamie en video af sin lille 14 måneder gamle datter, der leger med pytonslangen. Efter videoen er blevet spredt på nettet, er Jamie blevet lagt for had af rigtig mange.

Jamie deler dog ikke folks opfattelse af, at det er forkert, det han gør. Han har været slangeejer siden han var 16 år gammel, og ønsker at ændre folks negative syn på reptiler.

Artikler fortsætter efter videoen...

Baby Plays With Python

På YouTube uploader Jamie jævnligt videoer af sine døtre, der håndterer og leger med slanger. Han mener ikke, at der er noget at frygte, og at mennesker ganske enkelt er programmeret til at være bange for slanger.

En af kommentarerne på YouTube er dog ikke enig med Jamie, da personen skriver følgende: "Den her fyr har virkelig kærlighed til sine slanger, hvilket er godt, men det har gjort ham blind for det faktum, at det FORBLIVER et farligt dyr, især for en baby."

Over for ABC7 News fortæller Jamie dog: "Når mennesker ser det her klip, så reagerer de mest med frygt eller negativitet. Og jeg forstår ikke hvorfor. Det her er en indboet frygt, og jeg tror, at mennesker er hjernevaskede."

Dette følger han op med:

"Til jer som måske ser den her video som uansvarlig eller farlig, venligst vent et minut. Døm ikke ud fra frygt eller noget du ikke forstår. Slanger kan være og er kærlige dyr."

Myndighederne har igangsat en undersøgelse

Jamie (og flere andre folk, der har kommenteret på YouTube) mener ikke, at slangen er farlig, hvis blot den ikke føler sig truet eller sulten.

Læs også

Theresa opdagede sin mands uhyggelige plan: “Det er den værste form for forræderi”

Tilsyneladende deler myndighederne ikke samme syn på sagen. Anklagemyndigheden i Oakland har bedt rette myndighed om at indlede en undersøgelse af, hvorvidt børnene udnyttes eller forsømmes. Det skriver Oaklandfreepress.

 

Dagens Gossip