Far og datter taget med bukserne nede: Dyrkede sex i baghaven

En 19-årig pige og hendes 39-årige far blev i sidste uge anholdt for incest. ARKIVFOTO.

En far og datter er blevet beordret til at holde sig væk fra hinanden, efter at de i sidste uge blev knaldet i at dyrke sex med hinanden i det fri.

En far og datter blev tirsdag i sidste uge anholdt i Florida i USA, da forbipasserende bogstavlig talt fangede de to med bukserne nede i Panama City. 

39-årige Justin Bunn og 19-årige Taylor Bunn var i fuld færd med at have samleje i baghaven i missionærstillingen, da de blev spottet af tilfældige personer, som alarmerede politiet.

Panama City Police Department rykkede ud til adressen og anholdt både far og datter på stedet. Det skriver New York Post

Læs også

Ung kvinde raser over detalje i selfie af to betjente

Justin and Taylor Bunn. Foto: Panama City Police Department

På stationen erkendte de begge to at have dyrket sex med hinanden i baghaven og understregede, at det var frivilligt. Til gengæld hævder de, at det er første og eneste gang, de har været sammen seksuelt. 

Far og datter blev tiltalt for deres incestuiøse forhold og stillet for en dommer onsdag.

Dommeren gav dem begge bøder og beordrede dem til at holde sig væk fra hinanden for fremtiden.

Læs også

Influenza - Mange danskere bliver for tiden ramt af influenza, der som en tilbagevendende sæsonsyge har det med at gøre adskillige danskere sengeliggende hvert eneste år. Læs her om symptomer og behandling.

Æggekage - Sådan laver du en gammeldags æggekage med bacon og tomat. En dejlig traditionel dansk sommerret, som kan laves på få minutter. Se opskriften her.

Tjek din løn - Her kan du se, hvad andre danskere tjener og tjek din løn i dag. Find lønninger på de mest populære jobs i Danmark. Arbejde er en væsentlig del af vores voksne liv, så det er vigtigt at finde det rette job.

 

 

Dagens Gossip