Far voldtog lesbisk datter på 16 år: Ville vise, at sex med mænd er bedre

Teenagedatteren tog springet ud af skabet. Faderens reaktion var den værst tænkelige.

En teenager fra Coventry valgte at fortælle sin far, at hun var lesbisk. Herefter blev hun brutalt voldtaget, fordi han ville bevise, at sex med mænd er bedre end mellem to kvinder.

Det skriver blandt andre Coventry Telegraph.

Den 54-årige fars reaktion på den 16-årige datters udmelding var ukontrollerbar vrede.

Ifølge avisen er mandens identitet blevet holdt hemmelig af hensyn til hans ofre. Han har nemlig også overfaldet sin anden datter i en kulmination på to årtiers misbrug.

Læs også

Nu tager banker penge, hvis du ringer til dem

Faderen blev idømt 21 års fængsel for tre tilfælde af voldtægt i 1980’erne og -90’erne.

- Retten har hørt fra begge kvinderne. De er begge blevet alvorligt psykisk skadet af din opførsel. At lytte til det ene af ofrene, som har skyldfølelse over at efterlade sin søster med dig, var det mest skrækkelige vidneudsagn, sagde dommeren Andrew Lockhart ved domsafsigelsen.

Under retssagen nægtede faderen sig skyldig i anklagerne. Der var dog vidneudsagn imod ham, som påstod, at misbruget havde stået på i 20 år. Det begyndte med misbrug af den ene datter, og efter hun flyttede hjemmefra, gik det ud over lillesøsteren.

Da lillesøsteren fyldte 16 år, indså hun, at hun var lesbisk.

- Og mens hun kæmpede med sin identitet, som mange gør i den alder, besluttede hun sig for at sige det til dig. Du reagerede med ægte og ukontrollerbar vrede, og du besluttede dig for at voldtage hende for at vise hende, at det var bedre at have sex med mænd end kvinder. Hendes forklaring var skrækkelig at høre på, sagde dommeren.

Læs også

Politiet advarer mod børnelokker: Ville vise hundehvalpe til dreng på ni år

Ifølge dommeren involverede voldtægten ydmygelse af pigen. Begge søstrene bliver rost for at stille sig frem og fortælle historien, så retfærdigheden kan ske fyldest. Også af hensyn til andre ofre.

 

 

Dagens Gossip