Farlig trend: Motorcyklister leger med døden på vejene - se videoen

Russisk roulette fristes man til at kalde den nye nervepirrende leg, der i den seneste tid er blevet populær blandt unge russiske mænd. Legen har dog fået navnet: "biker-roulette".

Biker-roulette går ud på, at en eller flere frygtløse vovehalse på motorcykel blæser ud på en trafikeret vej, uden at se sig for og uden at kende udfaldet.

Det er med livet som indsats, at motorcyklisterne deltager i legen, og det kan nemt gå ud over andre end dem selv.

LÆS OGSÅ: Farlig drukleg indtager danmark

I en video fra den russiske by Zhukovsky nær Moskva ses det, hvordan en 19-årig mand, Pavel Drabin, med nød og næppe slipper over en vej, modsat hans 21-årige ven, Aleksey Rouhov, der kører bagefter. Sidstnævnte brager ind i en bil, der sender ham direkte i asfalten.

Af uforklarlige årsager kan den 21-årige vovehals rejse sig fra stedet - mens hans motorcykel er totalsmadret. Føreren af bilen, 49-årige Grigorii Amedov, var meget rystet over sammenstødet, som han i første omgang troede havde kostet Aleksey Rouhov livet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- De kalder det biker-roulette, men det er ligeså dødeligt som russisk roulette. Jeg var sikker på, at manden var død. Jeg troede, at jeg ville få hjertestop, og jeg kunne ikke tro, at han bare kunne rejse sig op og stå og se flov ud, fortæller bilisten Grigorii Amedov til et lokalt medie.

Billederne fra ulykken stammer fra et overvågningskamera på en kørende bus.

Se videoen her:

 

Dagens Gossip