Fejrede 20 års fødselsdag med vennerne - to timer senere var hun død

Ane Sørensen

381 uger siden

|

19/03/2017
Udland
Gabby Marsh Foto: Facebook
Gabby Marsh Foto: Facebook
Gabby Marsh fra New Zealand mistede tidligere på måneden livet under tragiske omstændigheder.

Dagens topnyheder

En ung kvindes fødselsdagsfest tog en tragisk drejning tidligere på måneden. 20-årige Gabby Marsh fra New Zealand fejrede sin runde dag med vennerne den 4. marts.

Hun skålede med venner og fik taget billeder, men klagede sig over, at hun havde ondt i hovedet.

Det skriver The Sun.

Gabby Marsh Foto: Facebook

Få timer senere fik Gabby Marsh en hjerneblødning og blev i al hast bragt på hospitalet, hvor hendes liv desværre ikke stod til at redde. Den unge kvinde kom aldrig til bevidsthed igen. 

To dage senere, på Gabby Marshs rigtige fødselsdag, valgte familien at slukke for respiratoren. De efterladte besluttede sig for at donere Gabby Marshs organer, som har reddet seks menneskers liv. 

- Gabby elskede at gøre noget for andre, og det her var hendes største og mest fantastiske gave, siger Gabby Marshs mor Kathryn til New Zealand Herald.

Gabby Marsh Foto: Facebook

Gabby Marsh studerede på University of Auckland, som har valgt at lave et stipendium til ære for hende. Foreløbig er der samlet mere end 35.000 dollar ind (omkring 170.000 danske kroner red.) ved brug af crowdfunding.

Udover moderen har den unge kvinde efterladt sig en 18-årig bror og en 16-årig søster. Hendes far døde for halvandet år siden efter længere tids sygdom.