Fik seddel i hånden: Kuldegysende besked reddede kidnappet kvinde

Skrevet af Mathias Busekist

30/08/2023
Foto: YSCO
Foto: YSCO
Kvinden formåede at undslippe sin kidnapper.

Dagens topnyheder

En mand fra Arizona-området er blevet anklaget for kidnapning efter at have holdt en kvinde fanget.

Manden havde angiveligt iklædt sig en paryk og udgivet sig for at være en Uber-chauffør. På den måde havde han dagen forinden tidligt om morgenen lokket kvinden ind i bilen og kidnappet hende. 

Men efter at være blevet ført til en tankstation, formåede kvinden at stikke en seddel i en fremmed mands hånd. Det skulle vise sig at blive hendes redning.

Sedlen, som den fortsat ukendte mand fik i hånden, fik ham nemlig straks til at handle.

På sedlen havde kvinden skrevet:

"Ring 911. Blå Honda. Vi har retning mod Kingman, Las Vegas."

Betjente fandt efterfølgende køretøjet og arresterede Wilhoit, bekræfter et Facebook-opslag af Yavapai County Sheriff's Office, ifølge TYLA.

Foto: YSCO

Yavapai County Sheriff's Office kan videre bekræfte, at den 41-årige mand forinden var blevet anmeldt af offerets mor, hvorfor han allerede havde interesse i forbindelse med sagen.

"Detektiverne fandt ud af, at Wilhoit havde bortført hende fra en bilforhandler i Phoenix-området mandag morgen omkring ved 07-tiden."

Politiet bekræfter videre flere skræmmende fund i Wilhoits bil.

I bilen fandt man flere forskellige våben, mens man videre kunne konkludere, at kvinden havde været bundet mens de havde overnattet i en skov i bilen.

Manden blev i sidste ende anholdt for chikane, trusler og intimidering, groft overfald, ulovlig tilbageholdelse, kidnapning, samt flere andre anklager for overfald.

"Offerets ekstraordinære handling ved at give sedlen videre, kundens villighed til at hjælpe og den hurtige indsats fra YCSO, reddede offeret fra sin kidnapper og gjorde det muligt for hende at vende hjem til sin familie."