Før de er sammen, ammer Lana sin kæreste: Nu forklarer hun hvorfor

Foto: Instagram - lana_ondemand.

Lana forklarer, at parret første gang eksperimenterede med amning for 18 måneder siden.

Lana Michaels indrømmer, at hun savner, at ammer sine to børn.

Læs også

Kvinde søgte et job: Otte år senere får hun mystisk besked

Men hun slår fast, at det altså ikke kun er derfor, at hun sammen med sin kæreste Shawn har genoptaget amningen. 

Det skriver The Mirror.

Lana forklarer, at parret første gang eksperimenterede med amning for 18 måneder siden, og hun fortæller, at det skaber "en fysisk energi" mellem dem, før de har sex.

Lana Michaels indrømmer, at hun savner, at ammer sine to børn. Men hun slår fast, at det altså ikke kun er derfor, at hun sammen med sin kæreste Shawn har genoptaget amningen. Foto: Instagram: \nlana_ondemand.

Siden er det blevet en vigtig del af deres sexliv, og Lana forklarer, at hun ville have svært ved at skulle undvære det.

Lige før pandemien brød ud, forlod parret det sydlige England for et nyt liv i Murcia i Spanien. Her begyndte de at eksperimentere med deres sexliv, og Lana og Shawn, der har et åbent forhold, fik ideen til voksen-amning efter at have haft en firkant med et andet par.

Efter oplevelsen gik Lana en tur på internettet og undersøgte videre, og her fandt ud af, at hun kunne genetablere mælkeproduktionen ved at tage urtetilskud, forklarer hun.

Parret optræder også i en dokumentar, hvor de fortæller om deres valg. De vælger at være åbne omkring det, da de ikke mener, at voksen-amning er underligt, og det bør ikke være et tabu, slår parret fast.

Læs også

Ralph gjorde vanvittigt fund på loftet: Boet var meget aktivt