Folk er vilde med Jasper uden øjne: Over 80.000 følger med

Foto: Instagam @Jazzy.purrs

Mere end 80.000 følger med på Instagram, når der bliver lagt nye opslag med katten Jasper op.

Instagram flyder over med nuttede kæledyr, som er så søde, at de kunne være med i en Disneyfilm.

Læs også

Alle i denne danske by bør lade sig teste

Men der er også dyr, der går i den anden retning. Den kategori hører katten Jasper, som også bliver kaldt Jazzy, under. Ikke desto mindre er der 82.000, der følger med på Instagram, når Jaspers ejer, Kelli, poster billeder af sit kæledyr, som har et helt unikt look.

Jasper har nemlig hverken pels eller øjne. 

Fik fjernet begge øjne

Der var ikke noget galt til at starte med, da Kelli adopterede den på det tidspunkt 2 år gamle kat. Men der gik ikke lang tid, før hun indså, at der var noget galt, skriver Mirror. 

 

Katten fik et hornhindesår i højre øje i november 2013, hvilket blev så slemt, at øjet måtte fjernes. Det sammen skete for det andet øje få år senere, og det måtte også fjernes. 

Trods manglende øjne, så klarer Jasper sig godt.

"Han klarer sig rigtig godt. Den første dag, da vi kom hjem fra dyrlægen, klatrede han overalt for at udforske og undersøge. Det var fantastisk at se ham."

”Der er mange mennesker, der er bekymret for, at jeg strækker dette ud og tror, ​​at han ikke har nogen livskvalitet,” forklarer Kelli, men forsikrer, at hun er opmærksom på kattens ve og vel hele tiden. 

"Gennem hele forløbet har jeg sørget for at spørge dyrlægere til råds. 'Er vi nået til et punkt, hvor der skal diskuteres, hvorvidt livskvaliteten er høj nok?' Men hvor mærkeligt det end lyder, så har han en høj livskvalitet. Han er en lykkelig kat."

Kelli er en sand dyreven, og for nyligt har hun adopteret yderligere to andre katte. Det betyder, at Jasper nu har fået selska. En af de nye katte, Tessa, er også blind, og ifølge ejeren har de to katte uden syn været uadskillelige lige fra starten af.

 

 

Læs også

Peter Madsens elskerinde: Sådan opdagede jeg pludselig hans mørke side

 

 

 

 

 

Dagens Gossip