Folk flytter derfra: Bliv betalt 110.000 for at flytte dertil

Foto: Shutterstock

Ville det ikke være spændende at flytte til et nyt land? Selvfølgelig ville det spændende, og nu er chancen der, for en Italiensk Ø tilbyder folk 110.000 kroner for at flytte dertil.

Regeringen på Sardinien tilbyder op til 110.000 dkk, for folk der har lyst til at flytte til den idyliske ø, og starte et nyt liv.

Regeringen har afsat hele £38 millioner (335 millioner dkk) til ordningen, som den håber vil bringe nyt liv til dets landdistrikter med svindende befolkningstal.

Læs også

Nu melder Facebook ud

Men der er en hage ved det - de kontanter, der gives til tilflyttere, skal bruges til at købe eller renovere en ejendom, og beløbet på tilskuddet kan ikke være mere end halvdelen af ​​prisen for at købe eller renovere boligen. Derudover skal ejendommen være beliggende i en by, der har færre end 3.000 indbyggere, og du skal registrere din bopæl på Sardinien inden for 18 måneder efter din ankomst, skriver LADbible.

Sardinien, der ligger vest for Italien, er den næststørste ø i Middelhavet og har nogle fantastiske strande og et smukt landskab.

“Takket være dem der er flyttet, vil det forhåbentligt få andre til at gøre det samme, for dem der overvejer at flytte. Det er et dejligt sted at skulle starte en familie”. Udtaler Sardiniens præsident Christian Solinas.

Læs også

Jes Dorph kan ikke få et job: Overvejer pension

 

Dagens Gossip