Folk raser mod brud: Er kommet med chokerende krav til sin forlovede forud for brylluppet

21/11/2023 16:10

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En brud er kommet i alvorlig modvind, fordi hun har valgt at stille et chokerende krav til sin forlovede forud for brylluppet.

Mest læste i dag

Det er ikke altid nemt at lave gæsteliste til et bryllup. Der er stort set altid nogen, der ikke kan blive inviteret, fordi der ikke er plads. I andre tilfælde er det måske forældrene, der gerne vil have en fjern slægtning med til festlighederne.

Normalt er der dog ikke nogen tvivl om, at den nærmeste familie skal med. Det er som regel noget, som brud og brudgom hurtigt kan blive enige om.

Men sådan er det åbenbart ikke altid. En mand har ifølge Tyla delt sine frustrationer på forummet Reddit, hvor han afslører, at hans kommende brud nægter at lade hans 15-årige søn deltage i deres bryllup.

"Jeg friede for nylig til min kæreste, og vi planlægger et bryllup næste år til sommer. Alt er stadig på et meget tidligt stadie," skriver han.

"Min forlovede har givet udtryk for, at hun ønsker et børnefrit bryllup, hvilket jeg er helt klar på. Men jeg vil gerne gøre én undtagelse, min søn (15 M). Jeg har ham fra et tidligere forhold, og vi har delt forældremyndighed over ham."

Han skriver også, at hans nye kæreste altid er 'kommet godt ud af det' med sønnen. Blandt andet har de tilbudt flere 'dage sammen som familie', ligesom hun har været med til hans ishockeykampe.

"Hun har endda taget ham med ud på sjove dage. Bare de to," fortæller han.

Men da han nævnte, at han ville gøre en undtagelse for sin søn, blev hun modvillig. Hun 'skød idéen ned med det samme' og sagde, at ingen under 16 år skulle være til stede. Hun ville nemlig ikke have, at nogen skulle føle sig som babysittere.

"Jeg sagde til hende, at ingen ville være nødt til at passe ham. Han er 15 år, og hun ved, at han er velopdragen og generelt et roligt barn," skriver han.

"Hun ændrede derefter sin begrundelse og spurgte, hvorfor jeg ville have min gamle familie og liv med den dag, hvor jeg skulle forpligte mig til hende og vores nye familie. Jeg fortalte hende, at selvom jeg vil forpligte mig til hende, vil min søn stadig meget være min søn og min familie."

"Hun sidestillede det så med at ville have min ekskone med til vores bryllup, hvilket jeg ikke ønsker og aldrig har bedt om."

Brudgommen fortalte sin partner, at han var ligeglad med brylluppets 'æstetik'. Han gav hende derfor lov til at vælge alt fra maden og musikken til kjolen. Hans 'eneste ultimatum' var, at han skulle have lov til at have sin nære familie med på den store dag.

"Hun begyndte at kalde mig kontrollerende, fordi jeg gav hende et ultimatum. Hun sagde, at jeg oprindeligt havde sagt ja til et børnefrit bryllup, og at jeg nu gaslighter hende," skriver han, og afslører, at hun ikke vil tale med ham om det.

I kommentarsporet er der flere, der har vist støtte til manden. De ser det bestemt ikke som et problem, at han gerne vil have sin søn med.

"Wow, wow, wow. Hun vil ikke have, at du har dit eget barn med til dit bryllup. Det er ikke en grædende baby eller et forfærdeligt barn. Det er et 15 år gammelt barn, der vil være gammel nok til at køre næste år," har en bruger skrevet.

"Det er rystende, at hun sammenligner det at have dit barn med, med at ville have dine ekskone med. Hun ser på ingen måde den dreng som en del af den fremtidige familie. Hun er en frygtelig kvinde," skrev en anden.

Der er endda flere brugere, der har opfordret ham til ikke at gå videre med brylluppet. De mener i stedet, at han skal afslutte forholdet.

"Det her er en stor rød alarm. Hun ønsker ikke, at hans søn skal være en del af deres liv," har en bruger skrevet.