Forbipasserende fik et chok efter fund af efterladt håndklæde i park: ‘Han var skræmt fra vid og sans’

Foto: Dagens.dk

Det var noget af syn, der gemte sig i håndklædet.

 Det er ikke altid at man har øjnene med sig, når man bevæger sig udenfor, og slet ikke i disse dage, hvor kulden bider så hårdt i kinderne, at man stort set ikke kan koncentrere sig om andet, end at komme ind i varmen.

Alligevel blev en forbipasserende nysgerrig en sen aften, da vedkommende undrede sig over et efterladt håndklæde, der lå på den kolde jord ved Roundwood Park i den nordvestlige del af London.

Og det var et kæmpeheld.

For i håndklædet gemte, der sig en lillebitte hvalp i form af chihuahua, som den forbipasserende straks bragte ind til det nærmeste dyreinternat.

I håndklædet gemte der sig en lille, forfrossen hvalp. Foto: Mayhew

Hunden fik navnet Tiny og klarede heldigvis skærene, da dyrlægen stod klar til at hjælpe den lille hund. Foto: Mayhew

- Han var pakket ind i et håndklæde og han var skræmt fra vid og sans. Han kom straks i behandling hos vores dyrlæger, siger A.J. Ford, der arbejder ved Mayhew dyreinternat i London.

Læs også

Mand raser over McDonald’s: Da restaurantchef ser, hvad manden gør, ringer han straks til politiet

Den lille hvalp, der har fået navnet Tiny, var dehydreret og meget nervøs, men dyrlægens hurtige respons sikrede, at den lille hvalp klarede skærene.

Efter den første nat var Tiny blevet mere frisk, og hurtigt fandt den lille hvalp et nyt job, da dyreklinikkens receptionist Melissa ikke kunne stå for den lille hund.

I dag bor Tiny hos recetionisten Melissa, der elsker ham af hele sit hjerte. Foto

LÆS OGSÅ: Influenza

- Tiny er sådan en smuk dreng, og jeg blev forelsket i ham med det samme. Hvad han mangler i størrelsen,  gør han op for i karakter, og han har fået os alle til at  grine med sine narrestreger fra det øjeblik vi bragte ham hjem, siger Melissa, der i dag passer godt på den forladte hvalp. 

 

Vil din bil ikke starte om morgenen? Værksteder advarer om bizar ‘fejl’ som følge af kulden

 

Dagens Gossip