Forfærdelig ulykke: 10 personer omkommet i flystyrt

10 personer døde søndag morgen, da et fly med kurs mod St. Peterburg i Florida endte med at styrte ned i en hangar kort efter take-off.

Søndag morgen klokken 09:00 var det meningen, at det privatfly skulle lette fra Addison Municipal Airport, der ligger lidt uden for Dallas, men i forbindelse med take-off gik det helt galt.

Læs også

Odense Banegård: 70-årig kvinde dræbt af elscooter på rulletrappe

Flyet begyndte nemlig at dreje til venstre, og her ramte det en hangar, så flyet omgående begyndte at bryde ud i flammer. En brandstation i nærheden af området sørgede for, at branden blev slukket forholdsvis hurtigt, men det ændrede desværre ikke på det tragiske udfald, der betød, at alle 10 personer på flyet gik bort. Det bekræfter Ed Martelle, der er talsmand for bystyret i Addison ifølge mediet Local10.

Ved ikke hvorfor det gik galt

I skrivende stund er myndighederne fortsat ved at identificere de 10 personer ombord på flyet, og ved samme anledning underrette deres pårørende. I øjeblikket ved de, at der var otte passagerer ombord, mens de sidste to personer var en del af flypersonalet.

Årsagen til styrtet kender myndighederne dog ikke noget til endnu, og derfor er NTSB (National Transportation Safety Board) i færd med at undersøge det forulykkede sted, så de kan klargøre, hvorfor flyet pludselig begyndte at dreje så skarpt til venstre efter, at de var lettet fra lufthavnen.

Flyet havde sat kursen mod byen St. Petersburg i Florida. Det er en flyvetur på godt og vel 1770 kilometer.

I forbindelse med styrtet er der opsat et krisecenter, som skal hjælpe familie og pårørende til de forulykkede.

Læs også

64-årig cyklist dræbt af uopmærksom bilist: Sad og pillede ved GPSen

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip