'Postbud' skyld i familietragedie: Trak pistolen frem og skød

Esher Salas og Mark Anderl, der begge overlevede skyderiet. Foto: Rutgers University; Anderl & Oakley

Søndag blev familien Anderl ramt af en tragedie, da en ukendt gerningsmand skød familiens 20-årige søn Daniel Anderl og den 63-årige ægtemand og far Mark Anderl.

Gerningsmanden, som politiet på nuværende tidspunkt stadig leder efter, var forklædt som postbud, da han søndag ringede på familiens dør i byen North Brunswick i New Jersey, USA.

Læs også

Vanvittigt uheld: Ung mand mistede kontrollen

Kilder fortæller New York Post, at det var den 20-årige søn, Daniel Anderl, der åbnede døren, og herefter blev skudt på klos hold. Han blev skudt i brystet, ifølge artiklen, og hans liv stod ikke til at redde.

Faren til Daniel Anderl, den 63-årige forsvarsadvokat. Mark Anderl, blev også skudt og såret af den ukendte gerningsmand. Han overlevede skyderiet, dog beskrives hans tilstand som kritisk.

Kendt dommer i New York 

Den amerikanske dommer Esher Salas befandt sig i husets kælder, da hendes søn og ægtemand blev skudt, og slap derfor uskadt fra tragedien. 

Esther Salas er en kendt dommer i New York forstaden Newark, hvor hun i ni år har haft flere prominente sager

Politiet kan ikke oplyse noget om et muligt motiv på nuværende tidspunkt, men kilder siger til New York Post, at Esther Salas har været udsat for trusler for nyligt.

Læs også

Ekspert: Der kommer snart nye corona-anbefalinger til danskerne

 

 

Dagens Gossip