Forrykt: Kvinde skulle på toilettet i flyet - Endte med at åbne for nødudgangen

Når man skal, så skal man. Det skulle en kvinde så meget ombord på et fly, at hun slet ikke bemærkede, at toilettet ikke var døren til nødudgangen, som hun ellers troede. Det fik store konsekvenser.

Der er bare visse regler, man bør overholde, når man sidder i et fly. En af de vigtigste er blandt andet, at man ikke åbner døren til nødudgangen, men den forstod en kvinde åbenbart ikke meget af.

Hun var åbenbart så presset, da hun var ombord på flyet, at hun troede nødudgangen var døren til toilettet, og så gik det altså galt. Kvinden der skulle flyve fra Manchester til Islamabad i Pakistan med Pakistan International Airlines, hev nemlig i håndtaget til nødudgangen, hvilket fik døren til at åbne sig, og den oppustelige rutsjebane til at folde sig ud.

Læs også

Dum, dummere! Flyselskab sagsøger passager: Kastede lykkemønter i motoren

Det betød, at hver eneste af de 38 passagerer, der havde boardet PK702-flyet skulle ud af flyet igen, og de måtte således vente til klokken 05:00 næste morgen, før de kunne komme af sted. Flyet blev altså mere end syv timer forsinket på grund af det lille uheld.

“Flyet var parkeret på landingsbanen, da den nødudgangen blev åbnet, så der var ingen nogen fare på færde,” lyder det fra en talsmand fra Pakistan International Airlines ifølge The Express Tribune

Mangler fortsat bagagen

Passagerne ombord var ikke ligefrem lykkelige over at skulle vente syv timer ekstra på deres flyvetur, som kvinden var skyld i. De var dog meget utilfredse med den manglende service fra flyselskabet, der ikke ville udlevere deres bagage.

De fik nemlig fortalt, at bagagen ville blive, så de kunne få den udleveret i Pakistan, men da de nåede frem, var det langt fra alle sammen der havde fået deres bagage, da en stor del af det fortsat befandt sig i Manchester.

“Først fortalte i os, at ikke ville give det til os i Manchester, fordi det ville tage for lang tid, og at vi ikke skulle bekymre os om, at det ville komme med os til Pakistan. Da vi så ankommer til lufthavnen i dag (lørdags red.) så finder vi ud af, at halvdelen af vores bagage fortsat er i Manchester. Vi har lidt nok,” fortæller brugeren WaterLilee på Twitter, som var en af de 38 passagerer på flyet.

Kvinden der åbnede nødudgangen for at finde toilettet, satte gang i en mindre lavine af problemer, da et fly fra Islamabad til København blev forsinket på grund af den hændelse. Hun har formentlig fortsat lidt moralske tømmermænd.

Læs også

Vild video: Passagerfly kastes rundt i luften. Folk troede de skulle dø

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip