Frygtløs mand rækker armen ind i jordhule - selvom han VED hvad der gemmer sig

En mareridtsagtig video fra en naturpark i Sydafrika er blevet set mere end en million gange.

39-årige sydafrikanske Cor Viljoen må være gjort af noget andet end de fleste af os. I hvert fald har han intet problem med at trodse alle instinkter og stikke sine arme dybt ind i en jordhule. 

Og det er på trods af, at han er fuldstændig klar over, hvad der gemmer sig derinde.

I klippet ser man, hvordan han rækker armen langt ind i hullet og til stor begejstring trækker den til sig igen med hånden fuld af slanger. Dette gør han igen og igen, indtil en stor spand er helt fyldt med krabater, som vrider sig for at komme fri.

Læs også

Kevin så en ung pige bag gardinerne og tog en hurtig beslutning - det kan have reddet hendes liv

Cor Viljoen deler billeder af sit arbejde i naturparken Klein Kariba Resort på Facebook, hvor det er tydeligt, at han har en særlig forkærlighed for slanger.

Efter at have fyldt baljen med hele 68 baby-pythoner, slap han dem fri i naturen et sikkert sted. Slangerne skulle angiveligt have et nyt hjem, fordi de var for tæt på mennesker, og man frygtede, at de ville blive slået ihjel.

Cor Viljoen har efterfølgende forklaret, at han blev overrasket over at finde så mange slanger i jordhulen. Han var ikke bange undervejs - det føltes som at have hånden fuld af spaghetti, fortæller han.

Videoen af den bizarre situation er siden blevet set mere end en million gange på nettet. Se selv optagelsen herunder.

 

Læs også: Josef Fritzl’s datters første ord efter hun blev befriet fra 24 års fangenskab

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip