Gift i kun tre dage: Bryllupsrejse ender i tragedie

Skrevet af Mathias Busekist

09/11/2023
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
En nygift kvindes bryllupsrejse ender i tragedie, da hun mistede sin mand til en forfærdelig ulykke.

Mest læste i dag

Parret, Nate Kuhlman og Mariana Kuhlman, fik kun lov til at være mand og kone i tre dage, inden et hjerteskærende uheld rev dem fra hinanden.

Brylluppet blev således opfulgt af en rejse til St. Lucia, hvor de så frem til at slikke lidt vintersolskin. Men det var hér, at en hjerteskærende hændelse skulle ende med at koste Nate sit liv.

For blot tre dage efter, at brylluppet havde stået, var Nate involveret i en fatal vandskiulykke, skriver UniLAD.

Dødsfaldet bekræftes videre af en GoFundMe-side, som Nates mor har lavet for sin svigerdatter.

"Nate var en vidunderlig mand, ven, søn og bror i Kristus."

"Han var i stand til at møde enhver person, han mødte, med omtanke, og de, der havde den velsignelse at have et forhold til ham, ville kunne fortælle en lang række historier om, hvilken sjov, venlig og eventyrlysten sjæl han var. Nate mistede på tragisk vis livet tre dage efter brylluppet."

"Ord kan ikke beskrive hjertesorgen, der er for hans historie og for hans familie. Vi beder venligst om hjælp til at dække begravelsesomkostninger og familiens rejse," læser GoFundMe-siden.

Efterfølgende har Heather Kuhlman, Nates sønderknuste mor, været ude med et skriv til sine Facebook-venner, hvor hun blandt andet kan fortælle, at hun rejser til St. Lucia, efter hendes søn "er havnet i Jesu arme".

"Nates død kom bag på os alle sammen."

"Ved Guds nåde klarer vi dagene. Det er så hårdt og smertefuldt, men hver dag tager vi det ét øjeblik af gangen."

Heather fortsatte med at sige, at hendes tro på kristendommen hjalp hende med at håndtere det tragiske tab af hendes søn.

"Jeg er ked af, at Nathaniel ikke længere er her hos os, men jeg ved, at han i høj grad er i live i himlen og vil bede for os."