Gjorde uhyggeligt fund i sit nyt hjem: Siden har mysteriet kun vokset sig større

Skrevet af Mathias Busekist

4 uger siden

|

19/04/2024
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Flere og flere har sluttet sig til mysteriet.

Dagens topnyheder

En mands liv er blevet forvandlet til en vaskeægte horrorfilm, hvilket kan tilskrives især ét fund: En skjult døre i sin kælder.

Og nu tænker du måske, at visse ting bør forblive uåbnet og dermed forblive i det uvisse - og tænker du dét, så er du ikke alene.

Ham, der har delt billedet, er nemlig af samme overbevisning skriver Mirror.

Det uhyggelige fund blev gjort kun kort tid efter, at han var flyttet ind i et nyt hus. Efter at være flyttet ind, fandt ham det hemmelige rum bag et metalskab, som han ville have ud af huset.

Manden delte sit uhyggelige fund på Reddit og skrev:

"De tidligere ejere af mit nye hus blokerede dette skjulte kælderrum med en hylde - døren fører ikke ud. Den fører videre."

Foto: Reddit

Reddit-folket kastede sig med ét over historien og krævede med det samme, at han skulle undersøge sagen nærmere og "løse mysteriet".

Heldigvis - måske - var han konsekvent i sin afvisning og fortæller i stedet, hvorfor han under ingen omstændigheder kommer til at åbne den dør.

Den største årsag til, at han nægter at åbne døren, er dog hans hunde, som simpelthen nægter at komme i nærheden af den.

"Mine hunde vil ikke gå i nærheden af døren, så jeg åbner den ikke."

"Gyserfilm har lært mig, at de spørgsmål, der stilles, altid er mere skræmmende og interessante end noget svar, jeg kunne få ud af det, så den fuc*** dør forbliver lukket."

Men det faktum, at døren tilsyneladende forbliver lukket, er til stor irritation for mange.

"Det her er ren tortur. Hvordan kan du sove om natten, når du ved, at der er en dør i dit hus, som fører til det ukendte? Saml en flok, livestream og åbn den!," skriver en.

"Selvfølgelig skal du åbne den dør! Du er nødt til at se, hvad der er derinde!," skriver en anden.

"Du er nødt til at åbne døren. Bare sørg for at livestreame det. Du ved, bare for en sikkerheds skyld," skriver en tredje.