Golden Retriever med tydelig genfejl er et hit på internettet: Folk er vilde med Enzo

Foto: Instagram @mister.enzoviola

En Golden Retriever, der er født med en sjælden genfejl, har fået tusindvis af følgere på Instagram.

Er der noget, internettet ikke kan få nok af, så er det videoer med søde kæledyr, og her må man sige, at artiklens hovedperson passer perfekt ind.

Læs også

2-årig nægter at flytte sig: Så får faren en genial ide

Hunden med navnet Enzo Viola er af mærket Golden Retriever, og den charmerende familiehund er født med en genfejl, som betyder, at en del af pelsen i hovedet er helt sort. 3-årige Enzo er ejet af en familie i Texas, som står bag Instagram-profilen mister.enzoviola, hvor de deler billeder og videoer til de over 187.000 fans, der følger med i Enzos liv. 

Herunder kan du se nogle af de søde billeder og videoer med Enzo, som Clarissa Castro, familiens 15-årige teenager, blandt andet har delt. Hun er vild med hunden, og hun er er glad for, at han ikke ligner alle andre af samme race, skriver Mirror. 

“Han er speciel - og hvem vil ikke gerne, at folk har lyst til at kigge på sin hund? Fejlen påvirker ikke andet end hans udseende,” fastslår ud og uddyber.

“Vi fik lov til at møde Enzo og hans brødre, og vi blev forelsket i ham lige med det samme. Ikke kun på grund af hans mørke plet, men fordi han var den sødeste og mest legesyge hvalp.”

Den perfekte familiehund

Det er ikke kun familien Castro, der er vilde med at have en Golden Retriever i hjemmet. Det er nemlig en ideel familiehund, da den er meget menneskekærlig og nem at håndtere. 

Den er kendt for sin lydhørhed, og den er en rigtig behagelig hund, der tilpasser sig til hverdagssituationer med stor sindsro og elsker at deltage i alle ejerens aktiviteter. Men hvis du er på udkig efter en vagthund, så bør du gå i en stor bue udenom en Golden Retriever. Som vagthund er den uegnet, men ‘dens nidkærhed, dens intelligens og nemme håndtering gør den i stedet glimrende som blinde- og terapihund og som ledsagerhund til handicappede,’ skriver Zooplus Magasin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også

Mor deler smart pizza-trick: Sådan får du plads til 3 pizzaer på 1 bageplade

 

 

 

 

 

Dagens Gossip