Gravid kvinde i chok over nabo: Klagede over 'for højlydt morgenkvalme'

Foto: Shutterstock.com

En gravid kvinde, har delt historien om, hvordan hendes nabo har klaget over, at kunne høre kvinden, når hun som resultat af graviditeten oplevede morgenkvalme.

I et anonymt indlæg på Reddit forklarede kvinden, der bor i en lejlighedsbygning, at hun siden hun blev gravid har oplevet en masse morgenkvalme, som til tider får hende til at kaste op flere gange om dagen.

Hun skrev på hjemmesiden: "Min nabo bankede på min dør og sagde, at hun kunne høre min 'høje opkastning’' hele tiden, og at hun selv får det dårligt, når hun hører folk kaste op. Hun sagde, at hun næsten har kastet op efter at have hørt mig."

Læs også

Søvnfysiolog: Sådan undgår du søvnløse nætter i varmen

Så hendes nabo spurgte hende, om hun ikke kunne løbe vand eller spille musik før hun kastede op - det skriver Mirror.

”Jeg er i min første trimester og har ikke engang fortalt min familie, at jeg er gravid endnu, så jeg ville ikke rigtig dele med min nabo,” forklarede hun og tilføjede:

"Men det virkede som om, hun antydede, at jeg bevidst fik mig selv til at kaste op, så jeg følte, at jeg var nødt til at forklare."

Kvinden undskyldte for sin nabo og fortalte hende, at hun var gravid, og i et forsøg på at bevare freden fortalte hun hende, at hun ville forsøge at tænde for udluftningen på badeværelset, inden hun kastede op for at blokere noget af støjen - men siden kvalme kan komme hurtigt, sagde hun ikke kunne love noget.

"Hun syntes ikke tilfreds med dette, men sagde okay og gik," skrev kvinden.

Siden da har den fremtidige mor tændt for udluftningen når som helst hun kan og forsøgt at kaste stille op, men som hun skriver “det er ærligt talt stressende."

”Min nabo bankede på min dør i går og sagde, at hun stadig har hørt mig og vil tale med ledelsen, hvis det ikke stopper. Jeg var udmattet, så jeg sagde til hende,"okay så "og lukkede døren."

Hun afsluttede sit indlæg med at spørge brugerne, om hun havde været urimelig i den måde, hun håndterede situationen på, men folk forsikrede hende om, at det var hendes nabo, der var galt på den.

En person sagde: "Hendes anmodning er urimelig. Det er også en del af at bo i lejlighed, det kan være støjende. Tillykke med din graviditet. Sæt din nabo i 'fuck dem-kassen’ hvor hun hører hjemme,”

En anden skrev: "'Jeg vil tale med ledelsen.' Hvad fanden tror hun, der kommer ud af det? En opkastningssplan? Opretter en ikke-opkast politik i lejligheden?”

"Ledelsen vil anbefale, at hun investerer i en hvid støjmaskine og støjreducerende hovedtelefoner."

Mens en tredje bruger tilføjede: "Jeg synes, du skal tale med ledelsen, sige, at hun gør dig ubehagelig tilpas, med urimelige krav, for hvis hun ikke kan lide at du kaster op, vil hun virkelig klynke over en nyfødts gråd, så bedre for dig at være på forkant med problemerne,”

Læs også

Kvinde forfærdet over fastfood-levering: 'Hvordan et det blevet stegt?'

Det er selvfølgelig ikke rart, at høre andre kaste op, men ligefrem at bede en kommende mor, om nærmest at planlægge sin kvalme, synes at være en anelse urimeligt, og som sidste kommentar nævner, hvad gør naboen dog, når der kommer en grædende baby til verden?