Gribende video: Så ligeglade er vi med forsvundne ni-årige Christian

I et desperat forsøg på at finde den ni-årige Christian, er der blevet hængt 50 efterlysninger med billede op på træer i en unavngiven italiensk park. Midt i parken sidder hovedpersonen selv, ni-årige Christian, på en bænk og ser ulykkelig ud.

Det er scenariet i et socialt eksperiment, som DM Pranks, der laver jokes og eksperimenter, står bag og har filmet. Videoen, der undersøger forbipasserendes reaktion på den efterlyste dreng, ramte YouTube i går.

LÆS OGSÅ: Se folks reaktioner: Ville du hjælpe denne frysende dreng?

Mange af de uvidende deltagere i eksperimentet i form af forbipasserende voksne traver lige forbi knægten. Flere af dem kigger endda grundigt på efterlysningerne og går lige forbi den forsvundne dreng - uden at registrere Christian. Nogle vender sig dog om og kigger kort på drengen.

Enkelte stopper op og spørger til drengen i løbet af de to timer, han sidder helt stille på bænken i parken - omgivet af 50 efterlysninger. Men ingen tager for alvor affære.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I den fulde video på to timer går 144 personer forbi Christian.

Videoen runder af med at stille spørgsmålene: Har vi for travlt med at passe vores egne sager? Eller er vi bange for at blive involveret?

Se et klip fra videoen her:

 

Dagens Gossip