Hårdt presset af stigende omkostninger: Nu sælger hun frække billeder, for at redde sin bar

Foto: Instagram

En 32-årig kvinde er meget opsat på at redde sin bar, som er hårdt presset af de stigende omkostninger. For at tjene ekstra penge, har hun derfor valgt at sælge frække billeder.

En barejer har valgt at supplere sit primære job, som er at skænke øl, med at sælge frække billeder på nettet. Den eneste grund til, at hun gør det, er for at redde sin bar fra konkurs.

Læs også

Ung 'mand' tager evigheder om at hæve penge: Pludselig mister mand i køen sin tålmodighed

I takt med, at strøm- og varmepriser fortsætter med at stige, er der mange privatpersoner, der er hårdt pressede. Det samme gør sig gældende for mange virksomheder – og især mindre virksomheder.

Blandt andet oplever en britisk bar, at det er svært at betale regningerne. Derfor har den 32-årige Lauren Beers, som ejer baren, valgt at sælge frække billeder, for at forhindre en konkurs. Det skriver Daily Star.

Lauren sælger disse billeder, fordi hun vil have ekstra penge til at betale sine regninger, og dermed holde sin elskede bar i live. Hun tager ca. 100 kr. pr. måned for adgang til hendes billeder og videoer.

Foto: Instagram

Hun har desuden valgt at åbne op om sin beslutning på de sociale medier, hvor hun har forklaret, hvorfor hun har valgt at sælge frække billeder og videoer på nettet.

"Jeg har altid kun været rigtig god til tre ting: at skænke øl, drikke øl og bryster. Så jeg tænkte, at jeg ville kombinere en fyrs (og mange pigers) yndlingsting," skriver hun på de sociale medier.

"Hvis du abonnerer, vil det betyde, at en bar kan overleve," fortsætter hun.

Der er flere af barens gæster, der har været hurtige til at vise deres støtte til Lauren, da de er sikre på, at hun nok skal få stor succes med sit nye eventyr.

Foto: Instagram

"Lauren er en lækker sag med et glimt i øjet. Hun bliver et stort hit," har en af hendes stamgæster udtalt til The Sun.

Det er dog ikke blot hendes stamgæster, der har givet hende opbakning. Hun får nemlig også opbakning med hjemmefra, da hendes partner støtter hende i hendes beslutning.

"Hun gør det for at redde baren. Så enkelt er det," lød det fra hendes partner.

Læs også

Gammel labrador efterladt på gaden: Ejer efterlod hjerteskærende besked

Hun har også gjort det muligt at følge med på Instagram, hvor hun ikke blot deler pikante billeder, men også giver opdateringer på, hvordan det går med at holde baren i live.

 

Dagens Gossip