Han har brugt 220.000 kroner på kropsmodifikationer: Nu viser han, hvordan han så ud før

16/05/2023 16:00

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mand med hang til kropsmodifikationer, har fået dækket 99% af sin krop med tatoveringer. Nu viser han, hvordan han så ud før.

Mest læste i dag

Fernando Franco de Oliveira har fået udført en lang række modifikationer af sin krop. Blandt andet har han fået delt sin tunge, tatoveret sine øjne, skåret i sin ører samt lavet vampyrtænder.

På nuværende tidspunkt har han fået udført 18 forskellige modifikationer. På trods af dette, er han slet ikke færdig. Han mener nemlig selv, at der er plads til flere.

Ifølge Daily Star har han for nylig afsløret sin seneste modifikation, som må have været meget smertefuld. Proceduren blev nemlig udført med en loddekolbe.

"Jeg har altid ønsket at skille mig ud fra andre i samfundet. Så jeg begyndte på mine modifikationer i 2000," sagde han.

"Jeg begyndte at få tatoveringer på min krop, og i 2014 var jeg helt dækket. Jeg fik også tatoveret mine øjne."

"Derefter fik jeg implantater, lemlæstelser af mine øre, fik skåret næsen af, og fik sat vampyrtænder i munden."

Foto: TikTok

Fernando har delt billeder af sin seneste modifikationer på de sociale medier. Her er der flere, der har givet udtryk for, at de er chokerede over at se det.

I hans video ser man, at han taler til kameraet, inden han vender siden af ansigtet til for at vise den nye 'modifikation'. Konkret er der tale om ar, der siges at være lavet med en loddekolbe. Han har fået 'arbejdet' udført på højre side af sit ansigt.

I videoen, der er gået viralt, ser hans hud fortsat rød og øm hud. Videoen fik på kort tid mere end 50.000 visninger, ligesom flere hundrede brugere kommenterede på den.

Foto: TikTok

Der var flere af brugerne, der bestemt ikke holdte sig tilbage, da de skrev deres kommentarer. Blandt andet var der flere af dem, der sammenlignede ham med 'Satan'.

"Hvor meget skal du have for at hjemsøge et hus med otte soveværelser?" skrev en person.

"Hvad fanden er det?" lød det fra en anden.

"Du bliver irettesat i Jesu navn," skrev en tredje, hvilket blev fulgt op af en fjerde: "Dette er Djævlen."

Selvom det ikke er mange venlige kommentarer, Fernando har fået, lader han sig ikke gå på af dem.

Foto: TikTok

"Når jeg går på gaden, synes 70% af folk, at jeg er fantastisk, og mindre modifikationer er utrolige," sagde han.

"Der er også fans, der spørger, om de må tage et billede med mig. De andre 30% kigger ret mærkeligt på mig. Nogle kalder mig Satan, dæmon eller siger, at jeg kommer i helvede."

"Jeg mener, at folk, der dømmer mig, er uvidende og tåbelige. Den eneste i universet, der kan dømme, er Gud."

Ifølge Daily Star har Fernando brugt lidt over 26.000 pund på sine modifikationer. Dette er svarende til mere end 220.000 danske kroner.