Handicappet kvinde raser mod McDonalds

Foto: Shutterstock.

Den handicappede kvinde var rasende på McDonalds, efter at hun besøgte restauranten.

Lynne Holman kunne ikke gå ind på restauranten på grund af sit handicap, hvorfor hun i stedet forsøgte at bestille sit måltid i deres drive-thru, fortæller hun.

Hun forklarer, at hun besøgte McDonald's-restauranten på Warwick Road i Loughborough i Leicestershire, hvor hun forsøgte at bestille en Happy Meal-menu med Chicken Nuggets.

Læs også

Lægerne fik et chok, da nyfødte Alyssa åbnede munden

Men hun hævder, at personalet forklarede hende, at hun ikke kunne bestille Happy Meals, men at hun i stedet kunne bestille en Chicken Nuggets-menu. Det skriver The Sun.

Til Leicestershire Live fortæller Lynne, at hun kørte frem til næste vindue for at betale, hvor hun så 'en masse mennesker' komme gående med Happy Meal-menuer.

Det har ført til, at Lynne nu beskylder McDonald's for 'diskrimination'. Hun fortæller desuden til Leicestershire Live, at hun har taget kontakt til McDonald's hovedkontor, hvor hun har indgivet en klage.

"Det er diskrimination af handicappede, da jeg ikke kan gå ind i butikken og blev straffet på grund af mit handicap," siger hun.

Lynne hævder, at hun flere gange har kontaktet McDonald's, for at følge op på sagen, og at hun til sidst blev tilbudt en kupon på ca. 90 kr. Denne kupon kunne dog indløses, hvis hun også selv brugt 90 kr.

"Jeg sendte dem en e-mail, hvori jeg skrev, at jeg væmmes over, at de troede, at alt, hvad jeg ville have, var kuponer. Jeg synes bare, det er så trist, at mennesker med handicap diskrimineres, og det skal stoppe," fortæller hun.

Hos McDonald's er der ikke meget for at kommentere på sagen. En talsmand fortæller blot, at Lynne er dialog med deres kundeservice, og at de arbejder på at finde en løsning.

"Vi er opmærksomme på denne kundes klage, og vores kundeserviceteam arbejder sammen med kunden og restauranten for at finde en løsning," fortæller en talsmand fra McDonald's.

Læs også

Før de er sammen, ammer Lana sin kæreste: Nu forklarer hun hvorfor