Hans krop blev delt i to efter frygtelig ulykke: Nu er der gode nyheder

Foto: Shutterstock

Loren overlevede på mirakuløs vis at miste omkring halvdelen af sin krop, og nu er der flere gode nyheder.

Loren Schauers var kun 19 år gammel, da han i en tragisk gaffeltruckulykke kørte ud over kanten på en bro og faldt omkring 15 meter, før det fire tons tunge køretøj landede oven på ham og knuste det meste af hans krop. 

"Jeg var ved bevidsthed gennem det hele, så jeg så faktisk, at gaffeltrucken faldt ned på mig og knuste min krop," har Loren siden forklaret.

Læs også

Elendig bilist: Mand sætter rekord for flest dumpede køreprøver

Dengang så det sort ud, og Lorens kæreste, Sabia Reiche, fik flere gange fortalt, at han ikke ville overleve, men nu er der gode nyheder. 

Det skriver Ladbible

Ikke nok med at Loren på mirakuløsvis overlevede ulykken, som knuste hele hans underkrop og fik hans ene arm til at eksplodere for øjnene af ham, skal de to også giftes. 

Da ulykken indtræf havde Loren og Sabia kun været kærester i 18 måneder, og Sabie nåde at sige et 'sidste' farvel til sin kæreste hele seks gange, men Loren overlevede efter en operation, hvor hele hans underkrop og ene arm blev amputeret, og ulykken bragte dem ifølge parret selv tættere sammen. 

Lige for tiden er det unge par derfor ved at planlægge deres bryllup. 

Selvom det naturligvis var et stort offer at miste mere end halvdelen af sin krop, har Loren siden ulykken forklaret, at han er glad for at få muligheden for at blive gift med Sabia. 

"Det var ikke et svært valg at få halvdelen af min krop amputeret - det var egentlig bare et valg om at leve eller dø."

Se billeder af Loren ved at trykke her.

Da ulykken indtraf i 2019 arbejdede Loren på en byggeplads, og da han kørte over en motorvejsbro i gaffeltrucken, begyndte flere biler af lave ulovlige overhalinger. 

Det resulterede i, at Loren blev tvunget for tæt på broens kant af én af bilerne, og han faldt derfor mod - hvad flere eksperter troede var - den visse død.

Loren blev holdt fast i gaffeltrucken af sikkerhedsbæltet, og han slog derfor tre kolbøtter ned ad en bakke sammen med køretøjet, efter han var faldet 15 meter. 

Herefter landede gaffeltrucken oven på ham og knuste det nederst af hans krop. 

"Da broens kant kollapsede, og gaffeltrucken begyndte at tippe, klikkede jeg min sikkerhedssele op og prøvede at hoppe ud. Jeg ved nu, at det var en dårlig ide, men det var bare kæmp eller flygt," har Loren forklaret og uddybet:

"Sikkerhedsselen endte med at fange mit ben, da jeg hoppede, så jeg faktisk svingede ud og brækkede ét af mine ribben [...]. Jeg forsøgte at blive over gaffeltrucken [...] da den rullede, og så blev jeg smidt ned fra gaffeltrucken ved enden af bakken [...]."

Han har yderligere fortalt:

"Jeg var ved bevidsthed hele tiden. Mine øjne var helt åbne, og jeg så, at gaffeltrucken kom ned og landede på mine hofter og min højre underarm. Jeg kan huske, at jeg kiggede til højre med gaffeltrucken oven på min krop, og der var et stort stykke muskel fra min arm, som bare lå på jorden ved siden af mig. Den [red. armen] var bare sprunget i luften på grund af sammenstøder."

Efter ulykken blev Loren fløjet til et hospital i Bozeman, Montana hvor han på mirakuløs vis overlevede efter at få amputeret hele sin underkrop og sin højre underarm. 

Læs også

Blev bortført af rumvæsener: Nu har hun en kæreste fra det ydre rum, som hun frygter, regeringen vil bortføre

 

 

Dagens Gossip