Harry og Meghan beder folk om penge i anledning af sønnens fødselsdag

Foto: Fd/©francis Dias/Ritzau Scanpix.

Harry og Meghan fejrer deres søn Archies fødselsdag på utraditionel vis. De har nemlig bedt deres følgere om at bidrage med en sum penge til velgørenhed.

Meghan Markle og prins Harry har opfordret dem, der ønsker at lykønske deres søn Archie til at donere til en velgørenhedsorganisation, som en gave til lille Archie. Det skriver Daily Mirror.

Læs også

DR-kendis jubler: Så skete det

"Vi vil ikke være i stand til at virkelig at komme os, før alle overalt har lige adgang til vaccinen," skriver de i en erklæring på deres organisation, Archewells, hjemmeside. 

"Og med den hensigt opfordrer vi dig til at bidrage med, hvad du kan, hvis du har midlerne til at gøre det, så vacciner kan bringes til familier i verdens mest sårbare steder." 

"For en donation på kun fem dollars, kan du dække udgifterne til en dosis for nogen i nød. Og fordi vi har været i stand til at sikre matchende support fra en række organisation, bliver de fem dollars, du giver, automatisk til 20 dollars, som dækker udgifterne til fire doser." 

Fødselsdagsdrengen Archie vil FaceTime med både dronningen, prins William og Kate Middleton på hans specielle dag, hævder en kongelig insider ifølge Daily Mirror. 

Den britiske kongefamilie forventes derfor at lægge deres uenigheder til side for en stund, så de i fællesskab kan fejre lille Archies fødselsdag. 

Parret bor i dag sammen med Archie i en millionvilla i Montecio i Californien, hvor han vil skulle fejre sin fødselsdag mere end 8.000 kilometer væk fra sine kongelige slægtninge i Storbritannien. 

Mens fans ivrigt venter på at se, om Harry og Meghan vil frigive et nyt foto af den sjældent set Archie på sin store dag, har flere dele af kongefamilien allerede ønsket den lille dreng et tillykke med fødselsdagen.

Dronningen har bl.a. delt en lykønskning på den officiel Royal Family-konto på Twitter, hvor der også er blevet delt et billede af hendes oldebarn med sine forældre, der stammer fra få dage efter fødslen.

Læs også

Efter fem år: Slut for Jussi Adler Olsen