Hasbulla har en sjælden lidelse: Du gætter aldrig hans alder

Foto: Instagram.

Hasbulla Magomedov udseende og størrelse gør, at de fleste bliver overrasket, når de hører, hvor gammel han er.

På de sociale medier er Hasbulla Magomedov en kendt fyr. Hans udseende og størrelse gør, at de fleste bliver overrasket, når de hører, hvor gammel Hasbulla er.

Læs også

Tvillinger skal giftes med samme mand

Han er nemlig 18 år. 

Det skriver Unilad. 

Foto: Instagram.

På det sociale medie TikTok har lægen Dr. Karan Raj valgt at forklare, hvad det er for en sygdom, som Hasbulla Magomedov lider af. 

Kan ikke producere væksthormon

Den 18-årige unge mand lider af væksthormonmangel, en genetisk lidelse, der opstår, når hjernens hypofyse (ansvarlig for produktion af de fleste hormoner) ikke kan producere væksthormon, forklarer Dr. Karan Raj.

TikTok-lægen uddyber, at det i nogle tilfælde kan være forårsaget af tumorer, men meget af tiden er læger ikke i stand til at forklare nøjagtigt, hvorfor nogle mennesker med væksthormonmangel har lidelsen.

Den gode nyhed er, at hvis sygdommen diagnosticeres i barndommen, kan den med succes behandles med væksthormon-injektioner for at hjælpe med til at kroppen udvikle sig i puberteten. 

Ifølge Dr. Karan Raj er det præcis, hvad der skete med ingen ringere end Lionel Messi, som blev diagnosticeret med væksthormonmangel som 10-årig. Han gik i gang med behandling, ​​da han kom til fodboldklubben Barcelona et par år senere, lyder det fra Dr. Karan Raj.

 

Læs også

Lavet som en joke: Nu er det millioner værd

 

 

 

 

Dagens Gossip