Hendes døtre blev kidnappet - og nu er én fundet død: 'Jeg ville ønske, vi døde sammen'

Foto: Privat

Redningstjenesten gjorde et forfærdeligt fund 1.000 meter under havets overflade, da de fandt en sammensnøret taske.

Moderen har levet i uvished siden slutningen af april, hvor hendes to døtre, Olivia og Anna, blev kidnappet. Men for nylig modtog hun nyheden om, at én af dem var blevet fundet død.

Hun sætter nu nogle ord på sin sorg over at have mistet sin ene datter, mens man endnu ikke har fundet den yngste. 

Det skriver Dagbladet.

Læs også

Unge mænd fandt livløs 3-årig i vandet: Alarmcentralen bad dem lade hende ligge

"Børn er vores ansvar. Som mor smerter det mig, at jeg ikke kunne redde deres liv. Jeg ville ønske, jeg var sammen med dem, hånd i hånd, og at vi døde sammen," kommer det fra moderen, Beatriz Zimmermann, der har delt sine ord i et opslag på Instagram.

Beatriz Zimmermanns to døtre, etårige Anna og seksårige Olivia, blev kidnappet af deres spanske far, Tomás Gimeno, som delte forældremyndigheden med moderen, tilbage i slutningen af april.

Der blev med det samme igangsat en menneskejagt, men man frygtede det værste - og torsdag blev frygten til virkelighed.

Her blev det bekræftet, at redningstjenesten havde gjort et forfærdeligt fund nær Tenerife. De havde i en taske, som var blevet fundet på havets bund, fundet liget af den seksårige Olivia. 

Der blev endvidere fortalt, at man havde fundet endnu en taske ved siden af. Men den var dog tom. 

"Anna og Olivia var fulde af kærlighed. Hver dag sagde jeg, at jeg elskede dem. 'Jeg har et problem', plejede jeg at sige til Olivia. Så svarede hun smilende: 'Ja, mor, jeg ved, du elsker mig for meget'," skriver Beatriz videre i opslaget ifølge Dagbladet.

Tomás Gimeno, sammen med de to piger, forsvandt den 27. april i år. 

Moderen havde aftalt med Tomás, at han skulle aflevere pigerne hos hende på Tenerife, men han dukkede aldrig op med dem. 

Politiet har en teori om, at faderen har taget livet af dem begge på land, hvorefter han har sejlet ud på havet og dumpet deres lig i vandet, hvilket altså ville stemme overens med tasken, man fandt. 

De lykkedes ligeså med at lokalisere Tomás' båd. Her kom de dog ud til en ubemandet båd, som man formoder at have drevet rundt i vandet. 

"Selvom vi nu føler had, håbløshed og smerte, håber jeg, at Anna og Olivias død ikke er forgæves, men hellere fører til øget kærlighed og beskyttelse af børn. Jeg håber, denne hændelse kan få andre forældre til at se anderledes på deres børn og værdsætte de daglige øjeblikke i større grad," skriver moderen.

Man mangler stadig at finde Tomás og den yngste datter.

Læs også

Kim Kardashian i modvind efter 'skamløst' tweet

 

Dagens Gossip