Kim Kardashian i modvind efter 'skamløst' tweet

Foto: Kim Kardashian/Instagram

Kim Kardashian, der for nylig dumpede sin juraeksamen for anden gang, er havnet i modvind, efter at have delt et 'skamløst' Pride Month-tweet på Twitter.

Den verdenskendte realitystjerne Kim Kardashian er havnet i modvind. Det sker efter, at hun har delt et tweet på Twitter, hvori hun bruger den årlige fejring af Pride Month til at promovere sit spil 'Kim Kardashian: Hollywood'.

Læs også

Jennifer har brugt 4,3 millioner på skønhedsoperationer: Nu advarer hun andre

"Glædelig Pride Month! Jeg elsker, hvordan der er så mange måder at udtrykke sig på i mit spil," skriver 'Keeping Up with the Kardashians'-stjernen i sit opslag på Twitter. 

Foruden ovenstående tekst har hun også delt et direkte link til sit spil samt et billede, der viser en animeret version af hende selv, der holder det velkendte farverige Pride-flag.

Kort tid efter, at hendes tweet var blevet delt på det sociale medie, var der flere hundrede brugere, der kommenterede. I de fleste af disse kommentarer er ordlyden, at det er upassende af Kim Kardashian at bruge Pride Month til at promovere sig selv og sit spil. 

"Tak for at bruge min befolkningsgruppe til at sælge ting, søster. Virkelig støttende," skriver en person. "Du kunne lave noget med din tidligere stedmor og virkelig vise din omsorg. Eller bare lave en annonce for Pride. Whatever." 

"Kim, tak for din støtte, men jeg ved virkelig ikke, om det er en god idé at promovere dit spil i samme tweet. Hav alligevel en god dag," skriver en anden bruger. 

"Det er lidt at kapitalisere på LGBTQ+-miljøet på en måde, ikke? Du viser din støtte og reklamere derefter for dit spil, hvor man kan få en masse ting til det miljø, som koster penge i spillet, som du kan bruge rigtige penge til at købe," lyder det fra en tredje. 

"Hvor ikke-overraskende at du kan gøre Pride til en måde at tjene penge til dig selv på. #Grådighed er så passé, som du er," skriver en fjerde.

Læs også

Line Hoffmeyer er “brændt helt af”: Raser mod Mai Manniche

På trods af de mange vrede kommentarer, som opslaget har kastet af sig, har den 40-årige Kim Kardashian endnu ikke reageret på det. 

 

Dagens Gossip