Hendes fyr havde inviteret to andre kvinder til samme date: Årsagen viste sig at være chokerende

21/09/2023 16:31

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde har afsløret, at hun har været på, hvad der potentielt kan være den værste date nogensinde.

Mest læste i dag

Megan James blev forbløffet, da hun fandt ud af, at hendes fyr havde inviteret to andre kvinder til samme date. Da han efterfølgende forklarede, hvorfor han havde gjort det, blev situationen bestemt ikke bedre.

Dagen efter besluttede hun sig for at ville dele sin historie, hvilket hun gjorde i en video på det sociale medie TikTok. Her er den gået viralt, og er blevet set af flere hundrede tusinde.

"Jeg har lige haft den værste første date i mit liv," siger hun ifølge The Sun i videoen, inden hun fortsætter:

"Jeg regner med bare at fortælle, hvad der skete, og så kan vi prøve at arbejde os tilbage derfra."

Først og fremmest afslører hun, at hendes fyr havde valgt at invitere alle tre kvinder, så han kunne 'fremskynde processen med at finde hans perfekte trekant'.

Megan kom i kontakt med Matthew via online dating. Hun forklarer i videoen, at der ikke var noget, der virkede mistænkeligt ved hans profil.

Efter at have skrevet frem og tilbage, blev de enige om at mødes på en restaurant tæt på hendes hus. Hun var dog ikke på forhånd blevet informeret om, at hun ikke ville være den eneste kvinde, der var til stede.

Megan ankom tidligt, men hendes date var allerede dukket op. Han stod udenfor og ventede, hvorfor de gik sammen ind på restauranten. Her blev hun vist hen til et bord, der viste sig at være til fire.

"De placerer os ved et bord til fire, hvilket ikke engang er så underligt, når man tænker over det. Vi sad der i to minutter, før en pige kommer hen. Jeg tror på det tidspunkt, at hun bare er en servitrice," siger Megan.

"Hun kigger sjovt på mig og præsenterer mig selv. Jeg siger: 'Hej, jeg er Megan'. Og da hun sætter sig ned, kommer den næste pige hen. Så jeg tænker: 'Hvad fanden foregår der?', mens han sidder helt roligt."

Den unge kvinde spurgte derefter Megan, hvorfra hun kendte Matthew, og hun afslørede, at det var deres første date.

Efter Megan havde svaret på spørgsmålet, reagerede den anden pige, ved at sige: 'Jeg troede, at det var vores første date'.

"Han havde planlagt denne date, hvor vi alle tre skulle mødes på samme tid, så han kunne finde den perfekte trekant. Vi gik alle sammen," siger hun.

Videoen er siden gået viralt på TikTok, hvor den er blevet set af flere hundrede tusinde, og har fået over 37.000 likes.

I kommentarsporet har mange givet udtryk for, at de nærmest er i cho over, hvordan fyren kunne finde på at gøre det.

"Absolut ikke. Jeg håber, at han er single for evigt," lød det fra en bruger.

"I skulle alle have udført en civil anholdelse af den mand," skrev en anden.

"For mig er det, at han havde så meget selvtillid, han troede, det ville fungere," kommenterede en tredje.

"Jeg ville være død af gin og gået fra stedet," skrev en fjerde.