Henrik har omdannet gammel skolebus til sit hjem: Vent til du ser den indvendigt

25/03/2023 11:24

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Han købte en gammel skolebus, som han gennem flere måneder omdannede til sit hjem. Nu slipper han for at betale husleje.

Mest læste i dag

En mand ved navn Henrik, der har vist sit alternative hjem fra på TikTok-profilen Alternative Houses, der har mere end 375.000 følgere, bor i dag i en gammel skolebus, som han har omdannet til sit hjem.

"Dette er min amerikanske skolebus, som jeg har omdannet til et lille hjem. Kom indenfor," siger Henrik i starten af videoen, hvor døren til skolebussen bliver åbnet.

Herefter viser Henrik rundt i sin skolebus, hvor han starter med at vise sin spiseplads, der består af et bord mellem to sæder, skriver The Sun.

Foto: TikTok

Derudover viser han også, at spisebordet faktisk ikke kun kan bruges som spisebord. Det er nemlig også muligt at skubbe det ned, så spisepladsen kan omdannes til en seng.

En smule længere tilbage i hans amerikanske skolebus, finder man en vask i fuld størrelse. På den modsatte side har han fundet plads til en lille pejs.

Foto: TikTok

Madlavning er heller ikke noget problem for Henrik, da han har fået plads til både komfur, ovn og et decideret køkkenområde.

Bag en dør på den anden side har han gjort plads til et komplet badeværelse, hvorfor han ikke behøver at finde andre steder at gå i bad. Badeværelset har han nemlig udstyret med en bruser.

Foto: TikTok

Bagerst i bussen har han indrettet et soveværelse, hvor han har fundet plads til en dobbeltseng, et fjernsyn og opbevaringsplads.

I videoen fortæller Henrik, at han har lavet flere forskellige smarte løsninger. Bl.a. er der gjort plads til en krydderihylde i køkkenet, hvor han også har fundet plads til opbevaring over kogepladen.

Med andre ord, så er det lykkedes Henrik at omdanne en skolebus, så den indeholder alt, hvad han har brug for, for at få en dagligdag til at fungere.

Foto: TikTok

Det er en løsning, han har valgt, da han kan spare mange penge. I og med, at han kan leve i sin ombyggede skolebus, behøver han nemlig ikke at bruge en masse penge på husleje, som de fleste andre skal.

Videoen har god succes på det sociale medie TikTok, hvor den er blevet set mere end 50.000 gange. Derudover er der også mere end 3.600 personer, der har liket den.

Foto: TikTok

"Det er fantastisk," er der en person, der har skrevet i kommentarsporet til den populære video.

"Vildt fedt," lød det fra en anden.

"Rigtig cool," har en tredje skrevet.

Generelt er der rigtig mange, der er kommet med positive tilbagemeldinger i kommentarsporet. Enkelte har dog også givet udtryk for, at de ikke forstår, hvorfor han har lyst til at bo i en skolebus, i stedet for i en lejlighed eller et hus.