Her sker det: Par hygger på forsædet af bil midt i morgentrafikken

Skrevet af Henrik R

10/02/2024
Foto: Privat
Foto: Privat
Et frisindet par har chokeret bilister efter at have udført en 'hed optræden' i deres bil, alt sammen fanget på kamera i en travl gade.

Mest læste i dag

Bilisterne var målløse ved synet af to personer i en Honda Civic i fuld gang med en intim akt tidligt om morgenen. Parret blev spottet kl. 7.40 af medtrafikanter.

Midt i morgentrafikken fik andre bilister øje på bilen, der voldsomt rokkede fra side til side, og det lader til, at de to deltagere inde i bilen var fuldkommen uvidende om omverdenen.

Det anonyme par blev fanget i akten, og de blev efterfølgende anmeldt til politiet, hvor det viste sig, at der tale om en 36-årig kvinde og en 46-årig mand. Akten fandt sted på en vej i Chacara Cachoeira, Mato Grosso do Sul, Brasilien.

Et klip, hentet fra det kamera, der optog dem, viser parret i fuld gang på forsædet af bilen, og optagelsen endte hurtigt på de sociale medier, hvor det nu er gået viralt.

Politiet har siden identificeret parret, der blev set i den pludselige sexoptræden, duoen blev identificeret via bilens nummerplade og tatoveringer på kvindens ryg.

Det vides ikke, hvor langt politiet er i forbindelse med deres undersøgelse, men de skulle angiveligt fortsat være i gang.