Her viser han hvorfor du aldrig skal overhale indenom på motorvejen

Skrevet af Emil Martesen

23/02/2024
Foto: YouTube
Han viser hvorfor du aldrig skal overhalve indenom på motorvejen.

Dagens topnyheder

En dramatisk hændelse på en motorvej i New Jersey har efterladt en Toyota Supra i ruiner og givet stof til eftertanke om sikkerheden på vejene.

En ejer af en femte generation Supra lærte på den hårde måde, at forsøg på at overhale via nødsporet sjældent ender godt. En videooptagelse fra en anden bilists dashboardkamera fangede det øjeblik, hvor den sorte sportsvogn forsøgte sig med en halsbrækkende manøvre, kun for at ende i et spektakulært crash.

Hændelsen udspillede sig, da Supraen, i et forsøg på at overhale trafikken, bragede ind i et vejarbejdsområdes sikkerhedsbarriere, hvorefter den ramte en parkeret lastbil og udførte flere tonneaux.

Bilen endte med at ligge på taget midt på motorvejen, hvilket efterlod den som en totalt ødelagt bunke af metal.

Til trods for den voldsomme ulykke, var der heldigvis ingen vejarbejdere til stede på ulykkestidspunktet, og føreren af Supraen slap fra ulykken i live – en kendsgerning, der understreger vigtigheden af bilens sikkerhedsfunktioner.

Denne hændelse tjener som en påmindelse om, at trafikreglerne er der for at beskytte os alle.

Overhaling via nødsporet er ikke kun ulovligt, men som dette tilfælde viser, kan det have katastrofale konsekvenser.

Ulykken har ikke kun efterladt en bilist uden sin elskede bil, men også med en kraftig påmindelse om, at sikkerhed altid bør komme i første række.

Mens Supraen måske er kendt for sin ydeevne, med op til 340 hestekræfter og muligheden for både automatisk og manuel gearkasse, er det klart, at ingen tekniske specifikationer kan kompensere for risikabel adfærd på vejen.

Du kan se uheldet herunder: