Passagerer hyldes som helte: Nedlagde mand på flyet, da han gjorde dette

Skrevet af Mathias Busekist

22/02/2024
Foto: Twitter
Foto: Twitter
De fem mænd hyldes for deres heltemod.

Mest læste i dag

Billeder af hændelsen, som først blev delt af Barstool Sports-værten Zach Etkind, var med til at starte en raserende hyldest af fem enestående mænd.

Zach skriver således om hændelsen, som umiddelbart må høre til de mere skræmmende, han har været udsat for i løbet af sit liv:

"30 minutter efter at være lettet fra Albuquerque, blev man vækket af sin Panda Express- samt alkohol-inducerede søvn, af en mand, som var i færd med at åbne flydøren, cirka 4 rækker fra mit sæde."

I opslaget får man ikke forklaret, hvorfor manden var i færd med at åbne flydøren, men blot, at fem med ét trådte til. 

Gruppen kom frem til en stille konsensus om at fastholde manden, indtil en stewardesse fra American Airlines kom med en rulle tape, skriver UniLAD. 

Han blev dernæst tapet fast til sit sæde, indtil de landede sikkert.

Siden da har også en anden meldt ud om hændelsen:

"En af de mest skræmmende dage i mit liv. Jeg fløj hjem fra ABQ, og vi havde været i luften i omkring 30 minutter, da et vindstød kom ud af det blå."

"En mand åbnede nøddøren. Folk tacklede ham og bandt ham fast. Vi var nødt til at nødlande igen."

Flyveturen fra Albuquerque til Chicago tager mindre end tre timer, men passagererne nåede ikke frem til Chicago, da flyet blev tvunget til at vende om som følge af hændelsen.

X-brugeren delte senere et andet billede taget i lufthavnen, som viste en mand, der blev ført ned ad en trappe væk fra flyet af fire uniformerede betjente.

Efter hændelsen bekræftede en repræsentant for American Airlines over for UNILAD, at flyet blev tvunget til at returnere kort efter start på grund af "en forstyrrelse i kabinen, der involverede en forstyrrende kunde".