Højdeforskellen er på 49 cm: Nu forklarer de, hvordan de gør ‘det’

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

25/03/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Fans har været meget nysgerrige på, hvordan parret løste situationen.

Dagens topnyheder

De er et par, som er vant til at få blikke kastet efter sig, når de går en tur gennem gaden. Dette skyldes ikke kun, at de er et kendt kendispar, men også grundet deres store højdeforskel. 

Kelsey Henson, hustru til den islandske kæmpe Hafþór Júlíus Björnsson, har endelig løftet sløret for, hvordan parret håndterer deres fysiske forskelle i hverdagen, især når det kommer til kærlighedsudtryk. Med en højdeforskel, der ikke er til at overse – Kelsey Henson står 1,57 meter høj, mens Hafþór Júlíus Björnsson tårner op på 2,06 meter – har nysgerrigheden omkring deres intime øjeblikke længe været et emne for offentlighedens fascination.

Det skriver UNILAD.

I en Instagram Q&A session, hvor Kelsey Henson, der har en imponerende følgerskare på 475.000, svarede på spørgsmål fra sine følgere, kom dette emne på banen. En følger spurgte ind til parrets teknik for at kysse, hvortil Kelsey Henson humoristisk forklarede, at hendes mand ofte må bøje sig ned, mens hun står på tæer. "Nogle gange siger jeg bare 'ahh, glem det', og så løfter han mig op," delte hun med et smil.

Parret, der blev gift i 2018, har sammen sønnen Stormur og har tidligere delt deres sorg over at miste deres datter, som blev født for tidligt i november sidste år. 

Nedenfor kan du se en video fra Kelseys fødselsdag, hvor Hafþór Júlíus Björnsson havde delt en rørende video.