Hun beder ham vælge mellem hunden eller hende: Hans beslutning får alle til at grine

Foto: Privat

En mand blev sat i en vanskelig situation, da han fik stillet et ultimatum af sin kæreste.

En mand fik stillet et ultimatum af sin kæreste - hende eller hans beagle, Molly - hvorfor han stod i en vanskelig situation. Så han valgte at tage til tasterne og dele et opslag på Craigslist, en salgsplatform, og delte en annonce. 

Han skriver blandt andet i opslaget, at han desværre må sige farvel til sin bedre halvdel, dog med et humoristisk twist i slutningen, som har fået mange til at grine højt, efter at have læst det.

Læs også

Ansat gjorde grin med kunde: Havde ingen ide om, hvem det var

Det kommer efter, at en læser valgte at tage et skærmbillede af opslaget, som efterfølgende blev delt, så andre kunne få et smil på læben. 

Det skriver Huffingtonpost.com.

Foto: Privat

Her er hvad den utilfredse kæreste skrev: 

"Min kæreste kan ikke lide min hund, og derfor er jeg nødt til at finde hende et nyt hjem. Hun er af ren race og kommer fra et velhavende område, men jeg har også sørget for at træne hende gennem de seneste fire år. Hun kan lide at spille spil, men dog ikke helt uddannet, har langt år, hvorfor hun kræver lidt her og der, herunder neglene, som hun dog elsker at få lavet." 

"Hun er ofte vågen hele natten, men hun sover, mens jeg arbejder. Hun spiser udelukkende det bedste, dyreste mad, men vil ikke stå klar med kærlighed, når du er nede. Båder ikke, men kan være ond som helvede!"

Man kan argumentere for, at de fleste nu ville tænke, hvem der nogensinde ville adoptere hunden, men så kommer ejeren med et grinagtigt twist. 

"Så er der nogen, der er interesseret i min 30-årige, egoistiske, onde og guldgravende kæreste? I kan bare komme og hente hende! Min hund og jeg vil have hende væk herfra hurtigst muligt!"

Associated Press and Petside har foretaget en undersøgelse, der viser, at 14 procent af mennesker, der er i et forhold, ville vælge deres kæledyr frem for partneren.

Læs også

Gwyneth Paltrow chokerer med 'upassende' gave til 14-årig søn

 

Dagens Gossip