Hun dræbte den pædofile mand, der solgte og voldtog hende. Nu står hun til livstid i fængsel

En amerikansk teenager dræbte den mand, der angiveligt solgte hende til andre mænd og selv voldtog hende. Nu står hun overfor en dom, der kan sende hende i fængsel på livstid.

Chrystul Kizer var kun 17 år gammel, da hun besluttede sig for at hævne sig på den forbryder, der angiveligt både solgte hende til andre mænd og selv voldtog hende.

Nu sidder hun på anklagebænken og kan risikere at få en dom på livstid på at have planlagt mordet, som hun angiveligt også har pralet med på sociale medier. 

Hændelsen udspillede sig i Kenosha, Wisconsin, USA i juni måned, 108. Her skød den 17 år gamle teenager den angivelige voldtægtsforbryder, Volar, to gange i hovedet. Herefter satte hun ild til huset og stjal en bil. Det står der i anklageskriftet.

Offer for trafficking og voldtægt

Da Chrystul Kizer blev konfronteret af politiet tilstod hun med det samme. Hun fortalte, at hun ville hævne sig på ham, for han gentagne gange havde forbrudt sig seksuelt på hende, ligesom hun påstod at Volar solgte hende til andre mænd. Derfor mener Kizers advokater, at hun skal beskyttes af loven, der beskytter ofre for sexhandel. 

Anklagerne mener derimod ikke, at loven kan beskytte hende, da de ikke tror på, at hun blev solgt og de ligeledes ikke tror, at hendes liv var i fare. De har desuden beviser på, at Kizer planlagde mordet i forvejen.

Ydermere havde Kizer undersægt, hvordan man skjuler beviser på mord og havde talt med flere om det forstående mord. 

Volar blev undersøgt af politiet for handel med børn

Fire måneder før Volar blev dræbt, var han blevet arresteret og derefter frigivet. Myndighederne undersøgte allerede, om Volar handlede med børn, hvilket taler Kizers sag. Der bliver flere steder stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor politiet ikke griber ind, når anklagerne mod Volar har været så alvorlige. 

 

Nu står Kizer anklaget for drab, besiddelse af et skydevåben og brandstiftelse. Sagen er berammet til februar og Kizer får livstid, hvis hun dømmes i sagen.

 

Dagens Gossip