Hun har brugt 85.000 kroner på at ligne en dukke: Sådan så hun ud før

Henrik R

4 uger siden

|

15/06/2024
Udland
Foto: Instagram
En kvinde har brugt ca. 85.000 kr., fordi hun har ønsket at ligne en dukke. Det har ført til, at hendes familie har slået hånden af hende.

Dagens topnyheder

Dolly Mix kommer fra privilegerede kår i Somerset i England, og hendes familie har tilmed en forbindelse til de kongelige.

Men hun har indrømmet, at hun føler, at hun aldrig har passet ind. Det var især noget, der kom til udtryk, da hendes familie slog hånden af hende, fordi hun ville ligne en Barbie-dukke.

Den i dag 29-årige kvinde har altid haft et ønske om at ligne en Barbie-dukke med blondt hår, store bryster og store læber.

Men nu er det ikke længere noget, hun behøver at drømme om, da hun har valgt at udleve sin drøm.

Som et resultat af en række kosmetiske indgreb, ser hun nemlig ud, som hun gerne vil. Hun har blandt andet fået lavet større bryster, men har også fået botox og læbefiller, så hendes ansigt ser mere plastikagtigt ud.

"Mit mål er at se mere plastikagtig end menneskelig ud. Jeg vil beskrive mit udseende som en 'bimbo-dukke'," sagde hun til mediet Truly.

"Jeg har altid ønsket at ligne en Barbie-dukke."

Foto: Instagram

Dolly besluttede sig for at flytte væk fra sin familie i Bath. I stedet flyttede hun til London i starten af 20'erne, så hun kunne udtrykke sig selv og skabe sit eget liv.

I interviewet har Dolly fortalt åbent om, at det især var hendes far, der ikke støttede op om, hvordan hun ønskede at se ud.

Da hun boede hjemme, opførte hendes familie sig forfærdeligt over for hende, og talte ned om hendes udseende, påstod hun.

"Jeg har ikke set min familie i mange år. De støtter mig ikke i at forfølge min bimbo-identitet," sagde hun.

"Der er så mange ord, som min familie har brugt til at beskrive mit udseende. Jeg har fået at vide, at jeg er en vederstyggelighed, og jeg ligner en l*rt."

"Der var ikke plads til, at jeg kunne gå ud og udforske mine egne veje."

Foto: Instagram

Dolly tilføjede, at det var hendes families plan, at hun skulle giftes og få en masse børn og opdrage en traditionel familie.

"Min slægt er meget vigtig for dem, og går ret langt tilbage i den kongelige familie," sagde hun.

"Han (hendes far, red.) ville konstant og ubønhørligt forsøge at sætte mig op med velhavende godsejeres sønner. Det kunne jeg virkelig slet ikke lide."

Selvom hun ikke er i kontakt med sin nære familie, har Dolly for nylig mødtes med sin kusine Carly forførste gang i fem år - og de planlægger at mødes igen efter et vellykket gensyn.

Mens det meste af hendes familie har slået hånden af hende, har Dolly tiltrukket over 17.000 følgere på Instagram, der følger med i hendes unikke livsstil.