Hun lader fremmede mennesker vælge hendes tatoveringer: Årsagen er hjerteskærende

​Foto: TikTok

Hun har taget begrebet selvudfoldelse til et helt nyt niveau.

31-årige Chelsea Rohrbough har tilladt næsten 100 fremmede mennesker at bruge hende som lærred ved at bestemme, hvilke tatoveringer, hun skulle få lavet. Men det er der såmænd en helt særlig grund til. 

Tatoveringerne fortæller hver især en historie.

Læs også

Kvindes voksbehandling 'dernede' gik helt galt: Måtte indlægges på hospitalet i tre dage

Fremmede mennesker, der er blevet udsat for vold i hjemmet eller sexhandel - eller andre smertefulde oplevelser - har kontaktet Chelsea i håbet om, at hun vil få lavet en tatovering til ære for dem. 

Derimod håber Chelsea, at det vil hjælpe dem med at hele. 

​Foto: TikTok

Chelsea har fået tilsendt cirka 7.000 beskeder fra fremmede mennesker, hvilket har gjort et stort indtryk. 

"Jeg har tatoveringer med mordsager, hvor retfærdighed ikke skete til fulde, sager om sexhandel, transseksuelle mennesker, som ikke er blevet accepteret af deres forældre," siger hun og tilføjer:

"Jeg ønsker at skabe opmærksomhed om disse ting. Jeg vælger de sager, der vil skabe mest opmærksomhed, og nogle gange er det mere enkle sager."

"En handlede om to drenge, der blev myrdet. Jeg skrev nummeret fra deres fodboldtrøje på mit ben, og deres far henvendte sig for at sige tak.

​Foto: TikTok

Chelsea har således fået næsten 100 forskellige tatoveringer, som hver fortæller en historie, hun holder af. Lige så meget holder hun dog af at fortælle historierne, hvis hun bliver stoppet på gaden. 

Hun føler, at det er med til at give hende et formål i livet. Derfor har hun heller ikke planer om at stoppe, før hun løber tør for plads. 

"Jeg har stadig en del plads, men jeg ved ikke, hvordan pokker jeg skal nå bag på mit ben," siger hun og henviser til, at hun har lavet mange af tatoveringerne med egen hånd. 

"Når jeg stopper, håber jeg at der er et par andre TikTokere, der vil fortsætte det for mig."

Læs også

Kvinde gjorde chokerende fund i bakke med jordbær fra Lidl

 

Dagens Gossip