Hun sætter sig til at amme på en restaurant, da en ældre kvinde kommer hen og tager hendes bestik

Privatfoto

Hun var ude at spise på restaurant for første gang, siden hun for otte uger siden blev mor. Den lille dreng begyndte at græde, så hun begyndte at amme ham. Det var her, at en ældre dame går hen til hende.

Da den 22-årige mor Briar Lussia Mcqueen vovede sig ud i “virkeligheden” og væk fra den første tid hjemme efter fødslen af sin søn Jaxon, fik hun sig en oplevelse, som hun sent vil glemme – og gerne vil dele med omverdenen.

Moderen, der er fra Mount Maunganui, New Zealand, skrev om hændelsen på sin facebookvæg, hvorfra den er liket over 214.000 gange efterfølgende.

Briar skrev:

"I dag var det første gang, jeg gik ud for at spise morgenmad alene med min otte uger gamle søn. Jeg havde lige fået min morgenmad og noget varm kakao, da Jaxon begyndte at græde, så jeg gav ham selvfølgelig mad. Efter nogle minutter kom den her ældre dame hen til mig."

"Jeg blev lidt bange, fordi jeg troede, hun ville sige til mig, at jeg skulle pakke mine bryster væk, men i stedet begyndte hun at skære min morgenmad ud for mig og sagde ”Sikken god mor, du er, vi kan da ikke have, at din mad bliver kold, vel?”

 

"Jeg var ærlig talt lige ved at græde. Den sødeste dame NOGENSINDE!"

På Facebook væltede det også ind med positive kommentarer til Briars fortælling. Det er nemlig flere gange set før, at folk har henvendt sig til ammende kvinder, og bedt dem 'pakke' brysterne væk.

Det kan du læse mere om i artiklerne herunder:

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

Læs også

En fremmed tog et billede af hende, mens hun ammede for at ydmyge hende - hendes svar er genialt

 

 

Dagens Gossip