En fremmed tog et billede af hende, mens hun ammede for at ydmyge hende - hendes svar er genialt

Privatfoto

Så er det vist uddebatteret.

En mand blev øjensynlig så forarget over, at Conner Kendall ammede på en restaurant, at han tog et billede af hende og postede det online forklædt som en “meningsmåling”.

Billedet gik hurtigt viralt, hvor mange skrev grimme kommentarer om, at hun ammede offentligt.

Da moderen selv så billedet gå viralt, måtte hun svare. Det gjorde hun i en privat besked til manden, som hun senere også har postet på Facebook.

Foto: Facebook

Svaret er blevet delt næsten 90.000 gange. Vi bringer et udpluk nedenfor.

"I går blev jeg udstillet på sociale medier for at amme min søn offentligt. Jeg har tænkt på, hvad jeg skulle gøre ved det siden. Her kommer det. Dette billede blev taget uden mit kendskab af mig, mens jeg ammede min søn. Manden, som tog billedet, er komplet fremmet for mig, og han sad tre borde væk fra mig med sin unge datter. Han tog billedet og puttede det på Facebook og Instagram, mange af kommentarer, som fulgte, var skamfulde ikke kun over for mig, men alle tidligere, nuværende og fremtidige ammende mødre," lægger Conner Kendall ud.

Læs også

Mand vil overraske kæreste med koncert af hendes yndlingsband: Fik et chok, da han så billetterne

"I løbet af et par timer blev det taget ned og postet igen flere gange, før det endelig blev slettet. Det gjorde virkelig ondt, fordi jeg på ingen måde prøvede at irritere ham, så hvad gav ham retten til at udstille mig? Efter jeg fandt ud af hans navn skrev jeg en personlig besked til ham," forklarer hun videre.

I beskeden skrev hun:

"Kære hr. (navn fjernet). Jeg vil bare lade dig vide, at jeg er moderen, som ammede min søn på restauranten i fredags. Jeg er også den kvinde, du følte behovet for at tage et billede af, mens jeg gjorde det. Derefter postede du billedet på sociale medier på skamfuld vis. Mens jeg sad og beundrede din dejlige datter, postede du billeder af mig på Facebook og Instagram," begynder hun.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

"Selvom jeg på ingen tænkelig måde skylder dig en forklaring, vil jeg gerne klargøre et par ting. Jeg gjorde intet forkert. Jeg vendte mig væk for at amme min søn og trak min t-shirt op igen, da han var færdig af hensyn til restaurantens andre gæster. Jeg bruger ikke et dæktæppe, fordi min søn kæmper imod det, skriger og ikke vil spiser under et. Hvis han havde skreget, fordi han var sulten, ville jeg have været en dårlig mor, fordi jeg ikke gav mit sultne barn mad. Jeg havde ikke pumpet mælk ud, før jeg tog hjemmefra, 1) fordi min søn ikke kan lide at få mælk i flaske, og 2) det er min ret at give ham mad på den måde, jeg mener er rigtig."

"Jeg vil takke dig for at vise offentligheden din uvidenhed og for at kaste lys over et emne, der ligger mit hjerte nært. Gennem din udstilling af mig og mine børn har du gjort et par ting. For det første har du bekendt kulør over for mange og du har afsløret andre, der er lige så snæversynede. Selvom du forsøgte at få det til at virke som om, du viste, hvordan dine rettigheder blev udsat for et overgreb, blev du offer for dit eget hykleri. Vidste du, at det er ulovligt at dele billeder af mindreårige uden deres værgers samtykke? Jeg forstår, at du følte det ubehageligt at kigge på mine bryster. Her er en vild idé: Lad være med at kigge på dem."

"For det andet har du givet mig en platform til at tale for amning fra. Du har inspireret mig til kamp. Du kan roligt regne med, at der vil blive reageret. Ikke kun fra mig, som du udstillede, men også fra andre som mig, som føler, at du begår et overgreb på dem og deres rettigheder."

"Jeg opfordrer dig stærkt til at uddanne dig selv og også din datter om amning. Bryster er skabt til at fodre vores børn. Det er samfundet, der har seksualiseret dem. Børn seksualiserer ikke bryster, indtil de lærer at gøre det. Jeg beder til, at hvis din datter i fremtiden vælger at amme, at hun ikke bliver hængt ud og får sit billede plastret ud over sociale medier. Med venlig hilsen den fantastiske mor, du fotograferede, mens hun ammede sit smukke barn."

Læs også

Mor sælger krybbe da sønnen døde før fødsel: En uge senere bliver den returneret med en kæmpe overraskelse